Forum - GTA San Andreas - Mody Do Singla (Drift)
Patrysia Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
5
385
Dołączył: 31.01.2012 A wiec chciałem sie spytac bo zielony kompletnie w tym jestem,czy sa jakies mody do singla zeby pozbyc sie przechodniów,wozów i całej ludzkosci w grze abym był ja sam + jakis mod zeby mogl dodawac mi kiedy chce Elegy "No oglnie samochody" + Nitro , i zeby dało sie go naprawiac.Czy jest taka mozliwosc,czy pozostaje mi SAMP.Bo jak wiadomo chce trenowac drifty,a potem to juz zobaczymy
Dzieki sory,ze nie ogarnałem czy jest taki temat![]()
dave. Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
1808
820
czy sa jakies mody do singla zeby pozbyc sie przechodniów,wozów i całej ludzkosci w grze abym był ja sam
Wystarczy wpisać kod GHOSTTOWN - niestety ruch uliczny nie zostaje całkowicie usunięty, a jedynie zmniejszony do minimum. Gdzieś kiedyś miałem modyfikację Cleo, która całkowicie usuwała ruch, ale nie mogę jej znaleźć. Spróbuj tego - nie testowałem tego osobiście, ale wydaje mi się, że nie będzie powodowało żadnych błędów czy problemów.Cytat:
jakis mod zeby mogl dodawac mi kiedy chce Elegy "No oglnie samochody"
Vehicle Spawn Tool jest najwygodniejszy. Teoretycznie opcja spawnowania pojazdów jest też w SanAn Studios, ale jest to wolniejsze i mniej intuicyjne aniżeli we wcześniej wspomnianym programie.Cytat:
+ Nitro
Nigdy nie korzystałem z takich modyfikacji - może takowe istnieją, nie wiem. Parę razy obiła mi się o uszy nazwa Pimp My Ride Mod - nawet ostatnio ktoś miał z nią na forum problem. Rozejrzyj się - może znajdziesz to, czego szukasz.Cytat:
i zeby dało sie go naprawiac
Kod HESOYAM.Cytat:
Czy jest taka mozliwosc,czy pozostaje mi SAMP.Bo jak wiadomo chce trenowac drifty,a potem to juz zobaczymy
Bez problemu można zrobić takie rzeczy w single.Cytat:
Dzieki sory,ze nie ogarnałem czy jest taki temat
No, rzeczywiście temat nie należy do oryginalnych. Poszperaj trochę na stronach i forum, zanim zapytasz o niektóre rzeczy.
PMD![]()
Gość
Cytat:
Cytat:
+ Nitro
Nigdy nie korzystałem z takich modyfikacji - może takowe istnieją, nie wiem. Parę razy obiła mi się o uszy nazwa Pimp My Ride Mod - nawet ostatnio ktoś miał z nią na forum problem. Rozejrzyj się - może znajdziesz to, czego szukasz.
Ten mod to Pimp my CarCytat:
i zeby dało sie go naprawiac
Ta opcja jest zawarta w modzie.
Przeglądają temat
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
Poziom: 16