Home Fanpage GTASite Rockstar Games

CIEKAWOSTKA

[GTA SA] Akcja gry toczy się w zimie. Stan San Andreas jest odpowiednikiem Kalifornii, gdzie śnieg raczej nie występuje. Natomiast w misji w Liberty City (Nowy Jork) widać biały puch.

Forum - GTA Online - Problem z napadami

Dawidek2k Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 31
Dołączył: 29.10.2016
+ 0 - dodano: 28.12.2017, 20:30 #1
Otóż mam problem z napadam na human labs i pacifc standard, ponieważ nie moge ich po prostu stworzyć. Ucieczka z więzienia, akcja we fleeca i Seria A moge normalnie utworzyć, tylko te 2 napady z jakiegoś powodu się nie da oraz gdy tworze napad na human labs lub pacific pokazuje mi się zielony ekran i kółko ładowania, a potem przenosi mnie to tablicy.
do góry
omosquito Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 55
Napisanych postów 381 Aktywność na stronie 21762
Dołączył: 16.03.2016
+ 0 - dodano: 28.12.2017 21:11 #2
A masz odpowiednią ilość hajsu aby odpalić te napady?
do góry
Dawidek2k Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 31
Dołączył: 29.10.2016
+ 0 - dodano: 28.12.2017 21:15 #3
Tak, 700k
do góry
Dawidek2k Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 31
Dołączył: 29.10.2016
+ 0 - dodano: 28.12.2017 22:50 #4

Dawidek2k napisał:

Otóż mam problem z napadam na human labs i pacifc standard, ponieważ nie moge ich po prostu stworzyć. Ucieczka z więzienia, akcja we fleeca i Seria A moge normalnie utworzyć, tylko te 2 napady z jakiegoś powodu się nie da oraz gdy tworze napad na human labs lub pacific pokazuje mi się zielony ekran i kółko ładowania, a potem przenosi mnie to tablicy.


EDIT : Gdy probowałem dołączyć do "human labs : Kody" , połączyło mnie i przeleportowało do "środka" apartamentu i znajdowałem się w teksturach.
do góry
nNcEhR Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 1 Aktywność na stronie 27
Dołączył: 29.12.2017
+ 0 - dodano: 29.12.2017 12:42 #5
Witam, mam dokładnie ten sam problem.. nie mogę aktywować tych samych napadów.. pozostałe trzy działają..
do góry
Majek Redaktor Naczelny OFFLINE Administrator
Leone
Poziom: 55
Napisanych postów 439 Aktywność na stronie 21944
Dołączył: 15.01.2014
+ 0 - dodano: 29.12.2017 14:59 #6
Spróbujcie odpalić jakiś inny napad (z tych starych), ukończcie go i zobaczcie czy pomogło.
do góry
Dawidek2k Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 31
Dołączył: 29.10.2016
+ 0 - dodano: 31.12.2017 00:33 #7
Zrobiłem tak i dalej nic
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.