Forum - GTA V - Klawiatura nie działa w GTA V

ForkerPL123 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 32
Dołączył: 18.04.2017
+ 0 - dodano: 18.04.2017, 16:26 #1
Po ostatniej aktualizacji w gta v klawiatura nie reaguje na żadne przyciski,nic nie mogę zrobić.Przed aktualizacją wszystko działało a teraz już nie,dodam że w innych grach jest wszystko okej.
Żaden przycisk nie działa więc proszę o odpowiedzi

Jeżeli specyfikacje kompa będą potrzebne proszę napisać
do góry
ForkerPL123 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 32
Dołączył: 18.04.2017
+ 0 - dodano: 18.04.2017 19:46 #2
Ma ktoś jakiś pomysł aby to rozwiązać ??? proszę ratujcie mnie
do góry
Majek Redaktor Naczelny OFFLINE Administrator
Leone
Poziom: 41
Napisanych postów 102 Aktywność na stronie 9405
Dołączył: 15.01.2014
+ 0 - dodano: 19.04.2017 00:29 #3
Aktualizacja sterowników do klawiatury / USB?
do góry
ForkerPL123 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 32
Dołączył: 18.04.2017
+ 0 - dodano: 19.04.2017 11:09 #4
W jaki sposób,bo z klawiaturą nie było sterów,mam pobrać z internetu czy jak bo nie wiem co czynić.
do góry
omosquito Moderator OFFLINE Administrator
Poziom: 39
Napisanych postów 148 Aktywność na stronie 8462
Dołączył: 16.03.2016
+ 0 - dodano: 19.04.2017 17:01 #5
Kliknij prawyn na "Mój komputer" wchodzisz we właściwości, następnie w lewym górnym rogu "manager urządzeń" szukasz klawy, klikasz na nią prawym i "aktualizuj sterownik"

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.04.2017 o godz. 17:02

do góry
ForkerPL123 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 32
Dołączył: 18.04.2017
+ 0 - dodano: 20.04.2017 13:03 #6
Zrobiłem tak i pisze że sterownik jest aktualny, co mam zrobić ?
do góry
Majek Redaktor Naczelny OFFLINE Administrator
Leone
Poziom: 41
Napisanych postów 102 Aktywność na stronie 9405
Dołączył: 15.01.2014
+ 0 - dodano: 20.04.2017 13:29 #7
Wybierz inne wejście USB na kompie.
do góry
ForkerPL123 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 32
Dołączył: 18.04.2017
+ 0 - dodano: 20.04.2017 18:57 #8
Dalej nic,sprawdziłem każdy port USB i dalej to samo,nie wiem co zrobić,czy jest ktoś kto zdołał by mi pomóc ??
do góry
Majek Redaktor Naczelny OFFLINE Administrator
Leone
Poziom: 41
Napisanych postów 102 Aktywność na stronie 9405
Dołączył: 15.01.2014
+ 0 - dodano: 20.04.2017 20:04 #9
Napisz do R*. Podaj model klawiatury, napisz co już robiłeś.
do góry
ForkerPL123 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 32
Dołączył: 18.04.2017
+ 0 - dodano: 21.04.2017 18:55 #10
Myśle że to nic nie da,czy te forum wogóle stara się pomóc użytkownikom bo trace już nadzieję,to klawiatura z chińczyka ale no normalnie działa w innych grach a w GTA po ostatniej aktualizacji przestała,pomocy no zwłaszcza że support R* jest jaki jest :(
do góry
omosquito Moderator OFFLINE Administrator
Poziom: 39
Napisanych postów 148 Aktywność na stronie 8462
Dołączył: 16.03.2016
+ 0 - dodano: 21.04.2017 19:32 #11
Stara, ale nie jesteśmy wszechwiedzącymi. To z czym się spotkaliśmy to opisujemy, jednak jeśli nie siedzimy przed twoim kompem to tak naprawdę ciężko coś wykombinować. Napisz do R* o tutaj:

https://suppo(...)ests/new

Zazwyczaj w ciągu 2 dni odpisują.
do góry
omosquito Moderator OFFLINE Administrator
Poziom: 39
Napisanych postów 148 Aktywność na stronie 8462
Dołączył: 16.03.2016
+ 0 - dodano: 21.04.2017 19:37 #12
Gdyby ktoś w przeciągu lat już miał taki problem, to najzwyczajniej w świecie bym ci dał link do rozwiązania, ale nikt nigdy nie zgłaszał przez 15 lat, ze mu klawa nie działa. Sorry, czasami nie da się "ot tak" odpowiedzieć z automatu. W bazie może i jest kilkadziesiąt tysięcy zapytań i odpowiedzi, ale no niestety, takiego problemu jak Ty nie miał jeszcze nikt.
do góry
omosquito Moderator OFFLINE Administrator
Poziom: 39
Napisanych postów 148 Aktywność na stronie 8462
Dołączył: 16.03.2016
+ 0 - dodano: 21.04.2017 19:54 #13
Spróbuj wywalić te trzy pliki:



Są to ustawienia, grafiki, i kontrolerów GTA, moze stare ustawienia, nie mogą zaimportować sobie nowych sterowników. Po ich skasowaniu od nowa będziesz musiał klawiszologię i grafikę ustawiać.
do góry
ForkerPL123 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 3
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 32
Dołączył: 18.04.2017
+ 0 - dodano: 22.04.2017 16:13 #14
Nic to nie pomogło,spróbuje napisać do supportu R*
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.