Home Fanpage GTASite Rockstar Games

CIEKAWOSTKA

[GTA V] Kopanie samochodów pozostawi wgniecenia.

Forum - Pozostałe części GTA - GTA2 | Windows 8.1, problem. ;

-Ricki- Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 661
Dołączył: 16.01.2012
+ 0 - dodano: 21.08.2014, 17:03 #1
Tak jak w nazwie tematu, poczciwe GTA2 nijak nie daje się uruchomić - Wersja windowsa to 8.1 pro 64 bity, wszelakie zmiany ustawień zgodności również nie przynoszą efektu, próbowałem też patcha 11.44, ten też nie działa. Wcześniej na WIN7 wszystko śmigało elegancko, zaś na nowym systemie microsoftu pojawił się problem. Postanowiłem napisać temat bo być może tutaj ktoś mi pomoże, bo googlując nie znalazłem solucji mojego problemu, a nie ukrywam iż zależało by mi na uruchomieniu tej gry. Poniżej jeszcze rzut ekranu błędu który się pojawia.

do góry
Cysiek Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 23
Napisanych postów 111 Aktywność na stronie 2152
Dołączył: 15.01.2014
+ 0 - dodano: 21.08.2014 18:11 #2
Ja mam GTA II na Steam i mam również 8.1 64bity.
Wina leży po stronie gry (może piracka wersja  8)), a nie systemu.

Spróbuj kompatybilności na win7...
do góry
Lizak Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 20
Napisanych postów 89 Aktywność na stronie 554
Dołączył: 10.04.2011
+ 0 - dodano: 21.08.2014 19:49 #3
Nie czegoś, jak piracka wersja GTA2. Ściągnij grę już spatchowaną do 11.44.
do góry
-Ricki- Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 661
Dołączył: 16.01.2012
+ 0 - dodano: 21.08.2014 23:41 #4
A może moglibyście poratować mnie odpowiednimi linkami? Jedno pobierałem ze strony tutaj gtasite niestety właśnie to nie działało, drugie wziąłem ze strony chip.de czy jakoś tak, tamto również nie działało. Byłbym serdecznie wdzięczny za upload wersji steam lub wersji która po prostu odpali mi normalnie na WIN8.1.
do góry
Lizak Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 20
Napisanych postów 89 Aktywność na stronie 554
Dołączył: 10.04.2011
+ 0 - dodano: 22.08.2014 09:07 #5
http://gtamp.com/gta2/
do góry
-Ricki- Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 661
Dołączył: 16.01.2012
+ 0 - dodano: 22.08.2014 14:39 #6
Lipa, ta wersja też nie działa, ten sam błąd wyskakuje. To chyba jednak coś nie tak z windowsem w którym mi czegoś brakuje, tylko sam nie wiem czego, bo każda inna gra którą dotąd instalowałem działa bez problemów, takie coś dopiero przy GTA2 mi się pojawiło. ;X
do góry
Lizak Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 20
Napisanych postów 89 Aktywność na stronie 554
Dołączył: 10.04.2011
+ 0 - dodano: 22.08.2014 16:34 #7
Tryb okienkowy włączony?
do góry
-Ricki- Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 661
Dołączył: 16.01.2012
+ 0 - dodano: 22.08.2014 22:43 #8
Nie mam jak go włączyć, nie mogę odpalić ani managera GTA2, ani samej gry - Przy obu plikach ten sam błąd.
do góry
Lizak Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 20
Napisanych postów 89 Aktywność na stronie 554
Dołączył: 10.04.2011
+ 0 - dodano: 23.08.2014 10:07 #9
Uruchom jako administrator w trybie zgodności z XP.
do góry
-Ricki- Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 661
Dołączył: 16.01.2012
+ 0 - dodano: 23.08.2014 23:13 #10
To też nie pomaga. Jeszcze nie próbowałem wersji ze steama, ale tej też nie mam za bardzo skąd wziąć.
do góry
Lizak Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 20
Napisanych postów 89 Aktywność na stronie 554
Dołączył: 10.04.2011
+ 0 - dodano: 24.08.2014 09:34 #11
http://swiatgta.pl/download-2/ i ściągnij pierwszy link(gra w wer. multiplayer). Mi ona chodzi. I niech cię nazwa nie zmyli. Jest to okrojona wersja dwójki.
do góry
-Ricki- Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 661
Dołączył: 16.01.2012
+ 0 - dodano: 25.08.2014 22:59 #12
Ani rusz...  :|
do góry
Lizak Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 20
Napisanych postów 89 Aktywność na stronie 554
Dołączył: 10.04.2011
+ 0 - dodano: 26.08.2014 13:31 #13
Wrzuć to do Plików programu (x86) i daj zgodność z Windowsem 98. Jak to nie zadziała, to nie wiem.
Raczej wina gównianego systemu.
do góry
-Ricki- Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 661
Dołączył: 16.01.2012
+ 0 - dodano: 27.08.2014 18:56 #14
Bez różnicy, to samo nadal. Nijak nie idzie tego odpalić.
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.