reklama

Forum - GTA San Andreas - Gta SA nie działa na win 7 ;/

t9030 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 34 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 02.07.2009
dodano: 06.12.2010, 18:10 #1
siema wczoraj na nowym laptopie zainstalowałem gta sa. Jak próbuje uruchomić grę to jak pojawia się logo i już ma wejść do menu to wyrzuca gre z komunikatem aplikacja GTA San  Andreas przestała działać.
a na 2 laptopie z oryginalnym windowsem 7 i wszystkimi aktualizacjami też nie działa. Także na stacjonarnym to samo
a z godnościami próbowałem i też nie działa. A u mojego kumpla co też ma win 7 działa długo się  włącza ale działa.
Czy czeka mnie zmiana windowsa np do visty ??. Proszę o pomoc

P.S. Kolegi działa z tej samego dysku ( gta sa to samo ma co ja )
+ 0 -
do góry
BIGJacob Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 2540 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.08.2009
dodano: 06.12.2010 18:20 #2
Podziel się z nami specyfikacjami owych 2 laptopów i PC.
+ 0 -
do góry
t9030 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 34 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 02.07.2009
dodano: 08.12.2010 15:10 #3
wszystkie mają windows 7 ultimate  laptop 1 ma.ATI MOBILITY RADEON HD.5470  512MB
intel pentium P6100   2.00GHz  4 GB DDR 3

2 laptop to Samsung R780 danych nie pamiętam bo zasilacz znikł

Komputer stacjonarny
procek: AMD Phenon II X2 550  3.70 GHz

Nvidia GeForce 9800 GTX 512 DDR3
Ram: 4GB DDR2


Laptop mam dwa dni asus nie potrzebny format czysty jest.

Dodane: Grudzień 06, 2010, 18:28:36 pm

więc ktoś pomoże ??
+ 0 -
do góry
LuKi965 Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 26
Napisanych postów 3139 Aktywność na stronie 2870
Dołączył: 17.01.2009
dodano: 08.12.2010 15:35 #4
Hmm pobierz to http://www.megaupload.com/?d=BBNFBBSP wypakuj i podmień z katalogami i plikami w folderze gry. A jak dalej nie będzie działać to reinstall gry :D
+ 0 -
do góry
t9030 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 34 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 02.07.2009
dodano: 09.12.2010 15:33 #5
reinstalowałem już ze 100 razy
+ 0 -
do góry
KojotPL Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 11
Napisanych postów 190 Aktywność na stronie 320
Dołączył: 29.08.2010
dodano: 09.12.2010 16:17 #6

t9030 napisał:


reinstalowałem już ze 100 razy

WoW to jesteś hardkorem  :D
A spróbuj ustalić zgodność.
+ 0 -
do góry
t9030 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 34 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 02.07.2009
dodano: 09.12.2010 16:30 #7
czytaj  na górze że zgodność nie działa...
+ 0 -
do góry
LuKi965 Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 26
Napisanych postów 3139 Aktywność na stronie 2870
Dołączył: 17.01.2009
dodano: 09.12.2010 18:44 #8
A próbowałeś wgrać to co ci wyżej link dałem?
+ 0 -
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.