reklama

Forum - GTA San Andreas - Jak odinstalować mody za jednym razem?

Kaem Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 157 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 07.11.2009
dodano: 02.02.2010, 10:56 #1
Witam. Tak jak w temacie. Uśmiech
+ 0 -
do góry
Spectre Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 927 Aktywność na stronie 833
Dołączył: 26.08.2009
dodano: 02.02.2010 10:57 #2
Reinstall  :E
+ 0 -
do góry
Kaem Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 157 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 07.11.2009
dodano: 02.02.2010 11:48 #3
A jakiś szybszy sposób? : F

Dodane: Luty 02, 2010, 11:03:37 am

Dodam iż nie koniecznie mody, ale podmienione samochody, więc jak to zrobić? Uśmiech
+ 0 -
do góry
[GHOST] Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 16 Aktywność na stronie 70
Dołączył: 31.01.2010
dodano: 02.02.2010 11:49 #4
Reinstal to najszybszy sposób, zanim byś tego posta napisał i otrzymał odpowiedź, już byś dawno zreinstalował grę.
+ 0 -
do góry
kondziol95 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 310 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 31.05.2009
dodano: 02.02.2010 11:49 #5
przywrócic wszystkie oryginalne pliki :D
+ 0 -
do góry
Spectre Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 927 Aktywność na stronie 833
Dołączył: 26.08.2009
dodano: 02.02.2010 11:56 #6
Jak tylko samochody, to przywrócić backup folderu z nimi Mrugnięcie
+ 0 -
do góry
Kaem Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 157 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 07.11.2009
dodano: 02.02.2010 12:09 #7
No tak, ale gdzie te pliki z backupa wrzucić?
+ 0 -
do góry
Spectre Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 927 Aktywność na stronie 833
Dołączył: 26.08.2009
dodano: 02.02.2010 12:28 #8
Zanim podmieniłeś samochody, (sądzę że) zrobiłeś backuyp tych które podmieniałeś. Jeśli się nie mylę z backupem, to teraz powinieneś wrzucić wszystkie pliki z folderu backup'owego do folderu w którym się podmienia samochody. Pliki, nie folder z backupem ! Mrugnięcie
+ 0 -
do góry
Kaem Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 157 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 07.11.2009
dodano: 02.02.2010 12:47 #9
[quote author=MK link=topic=62644.msg1007645#msg1007645 date=1265110138]
Zanim podmieniłeś samochody, (sądzę że) zrobiłeś backuyp tych które podmieniałeś./quote]

No, nie zrobiłem...  :oops:
+ 0 -
do góry
Spectre Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 927 Aktywność na stronie 833
Dołączył: 26.08.2009
dodano: 02.02.2010 12:52 #10
To musisz poprosić o oryginalny folder z autami, nie wiem czy jest wyodrębniony, gdyż nigdy nie modowałem SA, najlepiej tutaj Mrugnięcie
+ 0 -
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.