reklama

Forum - GTA IV - gta IV jak poprawic grafike na maxa

sonia123 Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 77 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 19.06.2009
dodano: 31.01.2010, 14:15 #1
witam wszystko mam na full w gta 4 grafika ladna lecz za malo mi  :E mozna jakos polepszyc ??
+ 0 -
do góry
GaduS Egzekutor OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 5265 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 23.02.2007
dodano: 31.01.2010 14:18 #2
Pobierz sobie np. ENBSeries - znacznie polepsza grafikę w grze.
+ 0 -
do góry
BartekGTA Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 1727 Aktywność na stronie 876
Dołączył: 03.10.2009
dodano: 31.01.2010 14:25 #3
Polecam również VisualIV. Mrugnięcie Grafika wygląda ładniej.
+ 0 -
do góry
sonia123 Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 77 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 19.06.2009
dodano: 31.01.2010 14:35 #4
dzieki koledzy zainstalowalem enb series i grafika no poprostu miod super odbicia itp Mrugnięcie
+ 0 -
do góry
Kacper Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 18
Napisanych postów 4936 Aktywność na stronie 1109
Dołączył: 09.12.2008
dodano: 31.01.2010 15:41 #5
Gdzieś jeszcze na forum jest mod na nowe tekstury,jak link znajdę to ci dam.
+ 0 -
do góry
BIGJacob Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 2540 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.08.2009
dodano: 31.01.2010 15:48 #6
Ultimate textures 2.0
DOWNLOAD:
(kliknij by pokazać/schować)
+ 0 -
do góry
Remix1 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 414 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 23.12.2009
dodano: 31.01.2010 15:55 #7

deymon111 napisał:


witam wszystko mam na full w gta 4 grafika ladna lecz za malo mi  :E mozna jakos polepszyc ??


polecam ENB visualiv ultimate textures v2.0 i ustawienie  w sterowniku od grafiki najwyższej jakośći

u mnie wygląda to tak:



tyle że tu jest RealizmIV v6.3 zamiast Visual i jest lepszy efekt

linków do Realizm v6.3 download nie będzie Uśmiech
+ 0 -
do góry
garrus Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 20
Napisanych postów 4129 Aktywność na stronie 1389
Dołączył: 31.05.2008
dodano: 31.01.2010 16:34 #8

Remix1 napisał:


author=deymon111 link=topic=62564.msg1006088#msg1006088 date=1264943741 napisał:


witam wszystko mam na full w gta 4 grafika ladna lecz za malo mi  :E mozna jakos polepszyc ??


polecam ENB visualiv ultimate textures v2.0 i ustawienie  w sterowniku od grafiki najwyższej jakośći

u mnie wygląda to tak:



tyle że tu jest RealizmIV v6.3 zamiast Visual i jest lepszy efekt

linków do Realizm v6.3 download nie będzie Uśmiech


Skoro nie dasz linka, to nie spamuj w każdym temacie jaką to masz "grafe" i za przeproszeniem wypie*dalaj...
+ 0 -
do góry
Remix1 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 414 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 23.12.2009
dodano: 31.01.2010 17:11 #9
dzięki ja chociaż mam dobrą grafikę, a wy jak zainstalujecie enb na visuala to niebo robi się szare
+ 0 -
do góry
sonia123 Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 77 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 19.06.2009
dodano: 31.01.2010 17:15 #10
dzieki dzieki Uśmiech wszyskim za pomoc Ultimate textures 2.0  i wszystko razem polaczylem i teraz to wyglada prawie jak real heh super dziekuje wam koledzy Mrugnięcie

mam pytanie wiem ze glupie heh ale kolega mnie prosil bym je zadal . sprzedalem koledze moj stary komputer ati radeon 9250 512 ram amd sempron 2800+ 2ghz, pyta sie czy jest jakas mozliwosc grania w gta 4 na bardzo nawet slabej grafice. jakies patche lub ustawienia by mozna bylo grac, nie chodzi mu o jakosc grafiki tylko by mogl grac, usuniecie jakis zbednych upiekszajacych plikow z gry ?  emulacja shaderow byle co byle co tylko by dalo sie grac.
+ 0 -
do góry
BIGJacob Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 2540 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.08.2009
dodano: 31.01.2010 17:41 #11
To zależy. Ile kolega ma RAM'u?
+ 0 -
do góry
Jelito Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 1564 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 27.12.2008
dodano: 31.01.2010 17:45 #12

BIGJacob napisał:


To zależy. Ile kolega ma RAM'u?


deymon111 napisał:


512 ram
+ 0 -
do góry
Elifiasz Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 197 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 28.12.2008
dodano: 31.01.2010 17:51 #13

Cytat:

mam pytanie wiem ze glupie heh ale kolega mnie prosil bym je zadal . sprzedalem koledze moj stary komputer ati radeon 9250 512 ram amd sempron 2800+ 2ghz, pyta sie czy jest jakas mozliwosc grania w gta 4 na bardzo nawet slabej grafice. jakies patche lub ustawienia by mozna bylo grac, nie chodzi mu o jakosc grafiki tylko by mogl grac, usuniecie jakis zbednych upiekszajacych plikow z gry ?  emulacja shaderow byle co byle co tylko by dalo sie grac.


Przykro mi, twój kolega nie uruchomi GTA IV.
+ 0 -
do góry
sonia123 Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 77 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 19.06.2009
dodano: 31.01.2010 18:03 #14
pytalem sie o cos co juz wiedzialem tylko kolega wolal sie upewnic Mrugnięcie jak mialem tamtego kompa toe nie kupywalem gta 4 bo wiedzialem ze nie pogram teraz przy nowym kompie kupilem i wiem ze gram i na max datalach . dzieki za pomoc i za odpowiedzi Mrugnięcie
+ 0 -
do góry
Remix1 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 414 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 23.12.2009
dodano: 01.02.2010 21:31 #15
http://img528.imageshack.us/gal.php?g=52132340.jpg

obczajcie screeny Uśmiech powiedzcie jak się podoba Uśmiech

użyte MODY:

ENB , Ultimate Textures v2.0 , VisualIV 1.5.2enb

PS:sorki że w tak dużo tematach pozakładałem, ale zależy mi na jak największej ilości opini

jeżeli to kłopot proszę napisać, pousuwam wszystkie posty i zostawię w jednym temacie Uśmiech
+ 0 -
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.