reklama

Forum - GTA San Andreas - Projekty z Google Sketch-up do GTA SA

Alkarian Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 27.11.2009
dodano: 28.11.2009, 12:58 #1
Szukam osoby, która pomoże i potrafi umieścić moje projekty z Google Sketch-up do GTA SA.
tu mam kilka przykładów mojej pracy, ale nie wszystkie, mozna je bez problemu skonwertować na 3D Max.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b256a053080ed2f2.html
Jest pełny w środku, ma korytarze kwatery itd...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b4884b78fa173f0.html
Też posiada wnętrze...
+ 0 -
do góry
rambo.03 Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 594 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 03.06.2008
dodano: 28.11.2009 14:03 #2
A nie możesz spróbować sam ? na Forum jest kilka poradników które pozwolą wykonac to samemu Uśmiech
I jak to dasz do MP to bedziesz to widział tylko ty wiesz o tym ?
+ 0 -
do góry
Alkarian Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 27.11.2009
dodano: 28.11.2009 16:02 #3
wiem
już z kuzynem to obczaiłem...
mieliśmy kilka ramp itd...
tylko, że jak ja robię to za każdym razem wywala grę jak się zbliżam do obiektu.
a szukam jakiegoś fachowca by zrobić coś porządnego i fajnego.
a żeby to było na MP to każdy musiał by zainstalować sobie "moda" gdyby się dało i każdy by widział.
+ 0 -
do góry
Terminator3 Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 3269 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 13.03.2009
dodano: 28.11.2009 16:06 #4
zróbcie serwer  MTA i każdy będzie to widział bez jakiś śmiesznych instalacji
+ 0 -
do góry
Alkarian Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 27.11.2009
dodano: 28.11.2009 16:16 #5
Każdy będzie widział nowe obiekty??
nie chodzi mi o składankę z obiektów z SA, tylko o całkiem nowe obiekty z Google Sketchup
Może być do singla tylko by działało
+ 0 -
do góry
Terminator3 Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 3269 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 13.03.2009
dodano: 28.11.2009 18:59 #6

Alkarian napisał:


Każdy będzie widział nowe obiekty??
nie chodzi mi o składankę z obiektów z SA, tylko o całkiem nowe obiekty z Google Sketchup
Może być do singla tylko by działało
w MTA jest jak w CS, łącząc się z serwerem pobierasz potrzebne rzeczy z serwera, można tam dać by pobierały się nowe obiekty

P.S a co do tworzenia, a robisz 3 pliki :?: .dff .col i .txd
+ 0 -
do góry
Alkarian Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 27.11.2009
dodano: 28.11.2009 19:14 #7
pliki .dff i .col robie ale .txd mam problem bo mi blad wywala
tylko za kazdym razem musze przez kuzyna przesyłać by mi na 3DS przerobił bo ja nie mam RPO
+ 0 -
do góry
koloses Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 293 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 27.01.2007
dodano: 29.11.2009 11:28 #8
Jeżeli masz problem z .txd to wyciągnij jakiś z gta3.img i edytuj go wedle swojego uznania [podmień tekstury i zmień nazwy].Powinno zadziałać  :E
+ 0 -
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.