Forum - GTA San Andreas - Projekty z Google Sketch-up do GTA SA

Alkarian Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 27.11.2009
+ 0 - dodano: 28.11.2009, 12:58 #1
Szukam osoby, która pomoże i potrafi umieścić moje projekty z Google Sketch-up do GTA SA.
tu mam kilka przykładów mojej pracy, ale nie wszystkie, mozna je bez problemu skonwertować na 3D Max.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b256a053080ed2f2.html
Jest pełny w środku, ma korytarze kwatery itd...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b4884b78fa173f0.html
Też posiada wnętrze...
do góry
rambo.03 Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 532 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 03.06.2008
+ 0 - dodano: 28.11.2009 14:03 #2
A nie możesz spróbować sam ? na Forum jest kilka poradników które pozwolą wykonac to samemu :)
I jak to dasz do MP to bedziesz to widział tylko ty wiesz o tym ?
do góry
Alkarian Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 27.11.2009
+ 0 - dodano: 28.11.2009 16:02 #3
wiem
już z kuzynem to obczaiłem...
mieliśmy kilka ramp itd...
tylko, że jak ja robię to za każdym razem wywala grę jak się zbliżam do obiektu.
a szukam jakiegoś fachowca by zrobić coś porządnego i fajnego.
a żeby to było na MP to każdy musiał by zainstalować sobie "moda" gdyby się dało i każdy by widział.
do góry
Terminator3 Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 3141 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 13.03.2009
+ 0 - dodano: 28.11.2009 16:06 #4
zróbcie serwer  MTA i każdy będzie to widział bez jakiś śmiesznych instalacji
do góry
Alkarian Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 27.11.2009
+ 0 - dodano: 28.11.2009 16:16 #5
Każdy będzie widział nowe obiekty??
nie chodzi mi o składankę z obiektów z SA, tylko o całkiem nowe obiekty z Google Sketchup
Może być do singla tylko by działało
do góry
Terminator3 Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 3141 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 13.03.2009
+ 0 - dodano: 28.11.2009 18:59 #6

Alkarian napisał:


Każdy będzie widział nowe obiekty??
nie chodzi mi o składankę z obiektów z SA, tylko o całkiem nowe obiekty z Google Sketchup
Może być do singla tylko by działało
w MTA jest jak w CS, łącząc się z serwerem pobierasz potrzebne rzeczy z serwera, można tam dać by pobierały się nowe obiekty

P.S a co do tworzenia, a robisz 3 pliki ? .dff .col i .txd
do góry
Alkarian Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 27.11.2009
+ 0 - dodano: 28.11.2009 19:14 #7
pliki .dff i .col robie ale .txd mam problem bo mi blad wywala
tylko za kazdym razem musze przez kuzyna przesyłać by mi na 3DS przerobił bo ja nie mam RPO
do góry
koloses Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 156 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 27.01.2007
+ 0 - dodano: 29.11.2009 11:28 #8
Jeżeli masz problem z .txd to wyciągnij jakiś z gta3.img i edytuj go wedle swojego uznania [podmień tekstury i zmień nazwy].Powinno zadziałać  :E
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.