reklama

Forum - GTA IV - Mody do GTA IV Playstation 3

096757PJ Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 283 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.11.2007
dodano: 18.10.2009, 17:44 #1
czy jest mozliwość wgrywania modów na playstation 3 do gta iv z pendriva jeśli tak to jak to zrobić czy mody na pc mogą pasować na ps3 ??
+ 0 -
do góry
Bite13 Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 52 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 28.07.2009
dodano: 18.10.2009 17:54 #2
Dla chcącego nic trudnego... Ogólna możliwość jest na pewno... Są już mody na Xboxa... chociażby soundsy... A już tymbardziej że PS3ma USB...
+ 0 -
do góry
096757PJ Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 283 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.11.2007
dodano: 18.10.2009 17:57 #3
a gdzie takie mody można znaleźć na ps3 np samochody?Uśmiech jeśli były by takie mody był bym bardzo szczęśliwy
+ 0 -
do góry
gilus140 Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 710 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 12.06.2008
dodano: 18.10.2009 18:34 #4

Adiskuter napisał:


a gdzie takie mody można znaleźć na ps3 np samochody?Uśmiech jeśli były by takie mody był bym bardzo szczęśliwy

Samochodów na ps3 nie da się wgrać, modów do ps3 nie widziałem.
+ 0 -
do góry
robi Redaktor OFFLINE Administrator Apexi
Poziom: 21
Napisanych postów 18545 Aktywność na stronie 1707
Dołączył: 19.06.2008
dodano: 18.10.2009 18:40 #5
Żadnych samochód/textur nie da się wgrywać, bo mają inne rozszerzenie niż w PC wersji. Jedynie można, chyba, wgrywać pliki dat, czyli np. te z VisualIV.
+ 0 -
do góry
Sebix44 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 108 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 29.01.2009
dodano: 18.10.2009 18:44 #6
No nie wiem...

nie jestem pewien ale mi się wydaje, że nie ma modów na PS3 bo to ma BlueRay'a (czy jak to się piszę), pliki mają inne rozszerzenia.

Na Xbox'sie jeszcze jakoś to widzę bo na DVD łatwiej dostać się do plików...

Tak czy siak - modów na PS3 nie widziałem...
+ 0 -
do góry
Piotri Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 16 Aktywność na stronie 871
Dołączył: 14.10.2009
dodano: 18.10.2009 18:48 #7
czyli jak zrovic mody na xbox 360 zeby nie zepsucci gry
na przyklad ten co mozma biedz i wcisnonc guzik i upasc
+ 0 -
do góry
robi Redaktor OFFLINE Administrator Apexi
Poziom: 21
Napisanych postów 18545 Aktywność na stronie 1707
Dołączył: 19.06.2008
dodano: 18.10.2009 18:50 #8
Mieć przerobioną konsolę, nagrać grę już ze zmienionymi plikami, na google powinno pisać.

Powiem jedno, chcesz mody? Kup wersję na PC.
+ 0 -
do góry
Piotri Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 16 Aktywność na stronie 871
Dołączył: 14.10.2009
dodano: 18.10.2009 18:51 #9
ale minie pojdzie bo mam konpa taki
intel gmax3100 intel pentium dual core inside 1.86 ghz i nie pojdzie bo karta grawiczna slaaaaba
+ 0 -
do góry
Lordeons Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 157 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.09.2009
dodano: 18.10.2009 19:02 #10

Piotri napisał:


ale minie pojdzie bo mam konpa taki
intel gmax3100 intel pentium dual core inside 1.86 ghz i nie pojdzie bo karta grawiczna slaaaaba


Sory za offtop, ale naucz się pisać, i kup porządny słownik a nie graj w GTA IV, a jak mi się wydaje gra od 18 ?? Dobra ja mam 14 ale takie pismo... tragedia.

A wracając do tematu... widziałem na youtube film przedstawiający mod do Playa 3, ale już nie pamiętam jak się zwał.
+ 0 -
do góry
Piotri Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 16 Aktywność na stronie 871
Dołączył: 14.10.2009
dodano: 18.10.2009 19:04 #11
w lutym mam 18lat
+ 0 -
do góry
stroggowy_zabijaka Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 300 Aktywność na stronie 825
Dołączył: 01.04.2009
dodano: 18.10.2009 19:36 #12
Ja mam 20 lat, takich błędów nie robię...
--------------
Do PS3 nie ma modyfikacji Uśmiech. Po 1 - Blu-Ray.
Po 2 - PlayStation to jest, a nie komputer/Xbox/X360.
+ 0 -
do góry
Piotri Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 16 Aktywność na stronie 871
Dołączył: 14.10.2009
dodano: 18.10.2009 19:46 #13
ej a wogole to miby poszlo na moim konpie zobaczcie wyrzej podalem stan techniczny
+ 0 -
do góry
robi Redaktor OFFLINE Administrator Apexi
Poziom: 21
Napisanych postów 18545 Aktywność na stronie 1707
Dołączył: 19.06.2008
dodano: 18.10.2009 19:47 #14
Sam sobie już odpowiedziałeś, że nie pójdzie.
+ 0 -
do góry
gilus140 Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 710 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 12.06.2008
dodano: 18.10.2009 19:59 #15

Piotri napisał:


ej a wogole to miby poszlo na moim konpie zobaczcie wyrzej podalem stan techniczny

Stan Techniczny?! Ty masz problemy z ortografią. Nie pójdzie na tym sprzęcie co podałeś.
+ 0 -
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.