Home Fanpage GTASite Rockstar Games

CIEKAWOSTKA

[GTA V] Jeśli Trevor stwierdzi, że nie podoba mu się aktualna stacja radiowa - zmieni ją.

Forum - Inne gry - Wiedźmin 2: Zabójcy Królów

1 2 3 4   ...   11
LuKi965 Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 29
Napisanych postów 2728 Aktywność na stronie 3938
Dołączył: 17.01.2009
+ 0 - dodano: 17.05.2011 19:12 #31
Co leży, co leży, mi normalnie na średnio-wysokich działa ;) Wczoraj skończyłem Prolog, dziś kawałek Aktu I i gra jest zajebista ;) Inne RPGi niech się chowają.
do góry
Kemot Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 174 Aktywność na stronie 715
Dołączył: 16.10.2010
+ 0 - dodano: 17.05.2011 20:21 #32
Mi całe szczęście chodzi płynnie na full ustawieniach poza tym uberpróbkowaniem (cokolwiek to jest, ale zżera 20 fps).
W takich grach w sumie nie chodzi o grafikę, tylko o fabułę, ale zarówno fabuła, jak i grafika są świetne.
Mam nadzieję, że w dalszej części gry nie utraci swojego klimatu.

Co do optymalizacji, to na kompach mocniejszych od mojego kompa (Phenom II GHz, 4 GB RAM, GeForce GTX 470) gra potrafi chodzić wolniej niż u mnie, albo na słabszych od mojego szybciej* - GTA 4 ma chyba mocnego rywala pod tym względem LOL

Mam coś do przekazania do innych - najpierw "przetestujcie" tą grę zanim zamierzacie ją kupić, czy nie będziecie mieli czasem po 10 fps na low, mimo, że spełniacie rekomendowane wymagania.
do góry
Kross Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 1136 Aktywność na stronie 836
Dołączył: 25.12.2007
+ 0 - dodano: 17.05.2011 20:21 #33
Poexperymentowałem, najnowsze stery od nvidi... i na medium 50 fpsów. Miło.
do góry
Kemot Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 174 Aktywność na stronie 715
Dołączył: 16.10.2010
+ 0 - dodano: 17.05.2011 20:27 #34
Jak ktoś ma kartę od NVIDII, to może spróbować tego:

http://www.gram.pl/news_8AziH,q1_Twoj_komputer_spelnia_wymagania_ale_Wiedzmin_2_dziala_bardzo_wolno_Mamy_rozwiazanie.html
do góry
Culture Egzekutor OFFLINE Yakuza
Poziom: 20
Napisanych postów 6435 Aktywność na stronie 1351
Dołączył: 04.07.2007
+ 0 - dodano: 17.05.2011 20:36 #35
Ja się chyba wstrzymam jakiś czas z zakupem. Może niedługo (za parę miesięcy) wyjdzie jakaś edycja rozszerzona :p
do góry
Kemot Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 174 Aktywność na stronie 715
Dołączył: 16.10.2010
+ 0 - dodano: 17.05.2011 20:37 #36
U mnie osobiście nie dało to żadnej korzyści. Zrobiłem to z ciekawości.
do góry
Sztym Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 283 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 11.10.2008
+ 0 - dodano: 17.05.2011 20:55 #37
Dobra, na mocnych kompach chwalicie że optymalizacja ok.. A jak z tymi gorszymi kartami? 8800 i coś tego pokroju? :D Gra ktoś na takiej?
do góry
Kemot Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 174 Aktywność na stronie 715
Dołączył: 16.10.2010
+ 0 - dodano: 17.05.2011 21:05 #38

Sztym napisał:


Dobra, na mocnych kompach chwalicie że optymalizacja ok.. A jak z tymi gorszymi kartami? 8800 i coś tego pokroju? :D Gra ktoś na takiej?

Na pclabie ktoś grał na 8800 ale wersji mobilnej i pisał, że jako tako da się grać.
do góry
Sztym Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 283 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 11.10.2008
+ 0 - dodano: 17.05.2011 22:14 #39
Zależy co miał na myśli mówiąc jako tako :D
Mam nadzieje że medium w 30 fps ;D
do góry
Kemot Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 174 Aktywność na stronie 715
Dołączył: 16.10.2010
+ 0 - dodano: 17.05.2011 22:24 #40

Sztym napisał:


Zależy co miał na myśli mówiąc jako tako :D
Mam nadzieje że medium w 30 fps ;D

Na low, ale prawda - coś koło 30 fps.

Czytam sobie teraz i są głosy, że prawdopodobnie to wina Windows 7 - gra nie daje sobie z nim rady przy niektórych konfiguracjach sprzętowych, ale chyba jeszcze trochę wcześnie, żeby takie teorie snuć.
do góry
Tanvage Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 17
Napisanych postów 4326 Aktywność na stronie 997
Dołączył: 23.01.2006
+ 0 - dodano: 17.05.2011 22:41 #41
mi śmiga na ustawieniach ultra z wyłączonym uberpróbkowaniem, wynik? 45-60 fps podczas walk, chodzi pięknie, wygląda pięknie. Gdyby nie matura bym ten prolog już skończył kierwa ;p
do góry
marek89 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 322 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 19.02.2010
+ 0 - dodano: 18.05.2011 00:10 #42
W końcu tytuł z sensownym poziomem trudności, przechodzi ktoś na insane? :E
do góry
Tanvage Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 17
Napisanych postów 4326 Aktywność na stronie 997
Dołączył: 23.01.2006
+ 0 - dodano: 18.05.2011 09:37 #43
Ja od razu wziąłem na trudnym, spodziewałem się że będę padać, więc wolałem nie dawać insejna :P
do góry
Orłoś Egzekutor OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 9344 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 11.08.2007
+ 0 - dodano: 18.05.2011 10:52 #44
Wie ktoś jak odinstalować sterownik 3D do nvidii 9600 M GS? Nawet nie wiem czy ta karta ma dokładnie ten sterownik 3D Vision, ale wiem, że w jej opcjach jest zakładka z ustawieniami 3D. A wiedźmin mi chodzi dosyć kiepsko, nie zmieniając nawet proponowanych przez grę ustawień :<

Dodane: Maj 18, 2011, 09:53:35 am

Ok, teraz już wiem, że mam ten sterownik, tylko nie wiem jak go odinstalować :(

Dodane: Maj 18, 2011, 09:57:25 am

Ale ja jestem głupi xD Już sobie poradziłem :P
do góry
Tanvage Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 17
Napisanych postów 4326 Aktywność na stronie 997
Dołączył: 23.01.2006
+ 0 - dodano: 18.05.2011 21:04 #45
Bezapelacyjnie - gra jest wyjebana w kosmos. Grafika jest naprawdę świetna, w końcu jakieś prawdziwe wyzwanie (na trudnym, nie wiem jak łatwiejsze poziomy). Niesamowita...
do góry
1 2 3 4   ...   11
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.