Home Fanpage GTASite Rockstar Games

CIEKAWOSTKA

[GTA V] Jeśli zatrzymamy się na środku ulicy i zrobimy korek, kierowcy zaczną nas obrażać.

Forum - Inne gry - Wiedźmin 2: Zabójcy Królów

1 2 3 4   ...   11
Dedexus Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 902 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 10.03.2010
+ 0 - dodano: 30.04.2010 22:22 #16
Już nie mgoę się doczekać oby tylko nie było przesunięć.A tak w ogóle,jedynka jest jednordzeniowa?!
do góry
Dedexus Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 902 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 10.03.2010
+ 0 - dodano: 01.05.2010 12:28 #17
A ja się dziwiłem że mi procesor wymięka........
do góry
LuKi965 Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 29
Napisanych postów 2728 Aktywność na stronie 3938
Dołączył: 17.01.2009
+ 0 - dodano: 05.05.2010 14:09 #18
cyfrowski, Wiedźmin pierwszy jest dwurdzeniowy. On w minimalnych wymaganiach ma jednordzeniówkę, ale w zalecanych już ma Core 2 Duo :D

Dedexus napisał:


A ja się dziwiłem że mi procesor wymięka........


Nie wymięka ci żaden procesor.
Miałem 1 rdzeniówkę i Wiesiek mi się ścinał, mam 2 rdzeniówkę i nadal tnie.
Ściny w grze są spowodowane głównie ograniczeniem ze strony silnika gry, bo sami przyznajcie, że REDzi wycisnęli z Aurory trochę zbyt wiele jak na jej możliwości. Spójrzcie tylko na Neverwintera. To była bodajże pierwsza gra na silniku Aurora, ma lipną grafę jak na te czasy ale chodzi płynnie, a w Wieśku z Aurory wycisnęli dużo lepszą grafikę kosztem niestety płynności gry, bo możliwości Aurory są bardzo ograniczone.
Wiedźmin 2 będzie pozbawiony tych ograniczeń bo powstaje na autorskim silniku CD projekt  RED Engine stworzonym specjalnie do gier RPG. :D
do góry
Dedexus Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 902 Aktywność na stronie 0
Dołączył: 10.03.2010
+ 0 - dodano: 05.05.2010 15:28 #19
A już się martwiłem.....
do góry
Biały Wilk Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 662 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 31.05.2008
+ 0 - dodano: 07.05.2010 15:57 #20
Mi się tylko minimalnie zacina jak w dzień chodzę po Wyzimie Handlowej. Tak to gra chodzi płynnie na maksymalnych detalach.
do góry
LuKi965 Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 29
Napisanych postów 2728 Aktywność na stronie 3938
Dołączył: 17.01.2009
+ 0 - dodano: 23.09.2010 14:04 #21
http://www.4players.de/4players.php/tvplayer/4PlayersTV/Alle/19173/61648/The_Witcher_2_Assassin_of_Kings/Prison_Break_Trailer.html

Arcania, Dragon Age i inne RPGi przy Wiedźminie wymiękają :D
do góry
ZieIony Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 20
Napisanych postów 871 Aktywność na stronie 1488
Dołączył: 08.04.2009
+ 0 - dodano: 23.09.2010 15:56 #22

cyfrowski napisał:


1 wykorzystuje 1 rdzeń! Mam 4 rdzeniowy i w podglądzie pokazuje wykorzystanie 25% cpu - czyli 1 rdzenia.
???? co 25% to 1 rdzeń? hahahhahahahahahha to oznacza ze wykorzystuje 25% procesora ... a co do wieska to muszę w to zagrać!
do góry
Sztym Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 283 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 11.10.2008
+ 0 - dodano: 23.09.2010 16:56 #23

Zielony napisał:


author=cyfrowski link=topic=58495.msg1076993#msg1076993 date=1273244449 napisał:


1 wykorzystuje 1 rdzeń! Mam 4 rdzeniowy i w podglądzie pokazuje wykorzystanie 25% cpu - czyli 1 rdzenia.
???? co 25% to 1 rdzeń? hahahhahahahahahha to oznacza ze wykorzystuje 25% procesora ... a co do wieska to muszę w to zagrać!


Wiedźmin wykorzystuje jeden rdzeń, więc czego się tak usmiałeś?
do góry
LuKi965 Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 29
Napisanych postów 2728 Aktywność na stronie 3938
Dołączył: 17.01.2009
+ 0 - dodano: 23.09.2010 19:07 #24
Wymagania Wiedźmina prosto z pudełka: Core 2 Duo 2.13 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 7900 lub lepsza), 8.5 GB HDD, Windows XP SP2/Vista

Więc wykorzystuje 2 rdzenie i koniec kłótni :P
do góry
LuKi965 Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 29
Napisanych postów 2728 Aktywność na stronie 3938
Dołączył: 17.01.2009
+ 0 - dodano: 19.11.2010 18:36 #25
Już zbierają zamówienia na Pre-Ordery W2 ;)
do góry
Mazurinho16 Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 74 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 25.07.2008
+ 0 - dodano: 25.11.2010 16:33 #26
Zapowiada się ciekawie, przeszedłem 1-kę czekam na 2-kę ale nie podoba mi się wygląd Geralta, ten kucyk  :E
do góry
Sztym Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 283 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 11.10.2008
+ 0 - dodano: 27.02.2011 11:08 #27
Lekki odkop :D
http://www.youtube.com/watch?v=plVP2E-Hj6U&feature=player_embedded#at=38

Nowy gameplay
Mi się bardzo podoba, ten nowy system walki również, najważniejsze żeby był klimat taki jak w jedynce a gra podbije moje serce po raz drugi :D
do góry
pawel999 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 156 Aktywność na stronie 799
Dołączył: 14.03.2010
+ 0 - dodano: 28.02.2011 21:48 #28
ten system walki przypomina mi bardzo styl z assassins creeda + znaki do tego i szczerze jest SUPER już nie mogę się doczekać zastanawiam się na zamówieniem pre ordera :D:D  LOL aż naszła minie chętka na W1  i już ją instaluję . a słyszeliście że w2 ma wykorzystywać seve z 1
(kliknij by pokazać/schować)
fajnie by było jak by cdred dali jakeś demo.
bety bym sę pykną  Mrgreen
do góry
Kemot Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 174 Aktywność na stronie 715
Dołączył: 16.10.2010
+ 0 - dodano: 10.04.2011 23:51 #29
Odświeżę trochę temat, gdyż jakiś czas temu zostały podane wymagania zalecane i są one takie:

Core 2 Quad 2.2 GHz, 3 GB RAM (4 GB dla Vista/7), karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 260 lub lepsza), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7

do góry
Kross Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 1136 Aktywność na stronie 836
Dołączył: 25.12.2007
+ 0 - dodano: 17.05.2011 19:06 #30
A cóż tak cicho? Dziś premiera :) Ja w końcu odpaliłem grę... i optymalizacja po prostu leży. Crysis 2 na najwyższych chodził pięknie , - Wiedźmak na LOW się zacina... czekam na jakąś łatkę.
do góry
1 2 3 4   ...   11
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.