reklama

Forum - GTA IV - RGSC - Rockstar Games Social Club, nie chodzi? {RESPECT+}

garrus Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 20
Napisanych postów 4129 Aktywność na stronie 1387
Dołączył: 31.05.2008
dodano: 20.02.2009, 16:13 #1
Witam, otóż mam problem z RGSC, mianowicie nie działa, oto screen:

(kliknij by pokazać/schować)


Mam oryginalną grę, proszę o pomoc.

Dziękuje i pozdrawiam.

Dam respect +.
+ 0 -
do góry
AdziOo Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 2081 Aktywność na stronie 861
Dołączył: 28.10.2006
dodano: 20.02.2009 16:30 #2
Reinstal robiłeś? Patche masz? Kompa jakiego masz?
+ 0 -
do góry
garrus Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 20
Napisanych postów 4129 Aktywność na stronie 1387
Dołączył: 31.05.2008
dodano: 20.02.2009 16:35 #3
Reinstal 4 razy, komp jest wystarczająco dobry by pociągnąć na Medium, co do patcha to spróbuje go zainstalować. 

Edit: Patch nic nie dał, RGSC nadal nie działa...
+ 0 -
do góry
P4wloo
Gość
dodano: 20.02.2009 19:12 #4
Jaki Windows ?
+ 0 -
do góry
garrus Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 20
Napisanych postów 4129 Aktywność na stronie 1387
Dołączył: 31.05.2008
dodano: 28.03.2009 23:30 #5
Windows XP Professional

Dodane: Luty 20, 2009, 22:40:26 pm

Chcę wznowić temat, mam zgodę admina.
Więc problemu nadal nie da się rozwiązać, siedziałem całą sobotę (dziś), żeby to naprawić jednak bez efektów.

Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś mi pomógł... dla tych co poświęcą trochę czasu i pomogą mi naprawić problem dostaną RESPECT.

Informacje na ten temat jest zawarty w postach.

Dziękuje.
+ 0 -
do góry
TMT Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 1297 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 29.08.2008
dodano: 28.03.2009 23:36 #6
Masz net famework i Flash Playera ?
+ 0 -
do góry
garrus Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 20
Napisanych postów 4129 Aktywność na stronie 1387
Dołączył: 31.05.2008
dodano: 28.03.2009 23:57 #7
Mam Flash Player 10 i net famework 3.0. Zainstalowałem dziś Service Pack 3, ale nic nie dał.
+ 0 -
do góry
jarek2045 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 207 Aktywność na stronie 827
Dołączył: 16.04.2008
dodano: 29.03.2009 01:06 #8
Spróbuj pobrać RGSC z Strony Rockstar Games, tam są dwa do wyboru , ten co jest na płycie i drugi, Full Version zajmujący 200 MB Uśmiech
Wpisz w google RGSC www.RockstarGames.com i powinna i strona wyskoczyć, jak co to skonsultuj się z dystrybutprem gry, tzn. z Cenega Poland Uśmiech
A i spróbuj reinstalować samo RGSC i usunąć pliki z nim związane .
Potem sprawdź czy RGSC nie ma włączone trybu zgodności, jeżeli nie, to spróbuj uruchomić z trybem zgodności, jak ma tryb zgodności, to go wyłącz Uśmiech
PoZdRo
+ 0 -
do góry
garrus Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 20
Napisanych postów 4129 Aktywność na stronie 1387
Dołączył: 31.05.2008
dodano: 29.03.2009 03:09 #9

Cytat:

Potem sprawdź czy RGSC nie ma włączone trybu zgodności, jeżeli nie, to spróbuj uruchomić z trybem zgodności, jak ma tryb zgodności, to go wyłącz Smile
PoZdRo


Tryb zgodności? Można trochę jaśniej, bo ja zielony w takich rzeczach Język

BTW. A jak ściągnę tego RGSC z strony rockstara to mam później ściągnąć też update, który też tam jest?
+ 0 -
do góry
cyfrowski Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 1408 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.06.2006
dodano: 29.03.2009 07:03 #10
Tak. Tryb zgodności: Własciwości na pliku > Zgodnośc > Uruchom ten program w trybie zgodnosci z ... (np. win nt, 2000)
+ 0 -
do góry
maciek3903 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 493 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 28.07.2008
dodano: 29.03.2009 11:17 #11
Zainstaluj Frameworka 3.5. Mi pomogło
+ 0 -
do góry
jarek2045 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 207 Aktywność na stronie 827
Dołączył: 16.04.2008
dodano: 29.03.2009 11:27 #12

Garrus napisał:

Potem sprawdź czy RGSC nie ma włączone trybu zgodności, jeżeli nie, to spróbuj uruchomić z trybem zgodności, jak ma tryb zgodności, to go wyłącz Smile
PoZdRo


Tryb zgodności? Można trochę jaśniej, bo ja zielony w takich rzeczach Język

BTW. A jak ściągnę tego RGSC z strony rockstara to mam później ściągnąć też update, który też tam jest?
[/quote]

Tryb zgodności ustawiasz następująco Uśmiech :
-klikasz prawym przyciskiem myszy na ,,ikonę"r , w tym przypadku na ikonę ,,Rockstar Games Social Club"
-Potem wybierasz właściwości
-Wchodzisz w zakładkę ,,zgodność"
-Wybierasz ,,Zgodność z Windows xx* "
-Klikasz na ,,zastosuj"
-Potem klikasz ,,OK"
-sprawdzasz czy działczy Uśmiech

*xx-  W zależności jaki Windows Wybierzesz, ja zalecam Windows 98 , bądź 2000/NT :D  Dlatego napisałem ,,xx" Język

A i nie musisz Tego Update instalować, ale jak chcesz to pobierz i zainstaluj, na pewno nie zaszkodzi Uśmiech
+ 0 -
do góry
garrus Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 20
Napisanych postów 4129 Aktywność na stronie 1387
Dołączył: 31.05.2008
dodano: 29.03.2009 11:37 #13

cyfrowski napisał:


Tak. Tryb zgodności: Własciwości na pliku > Zgodnośc > Uruchom ten program w trybie zgodnosci z ... (np. win nt, 2000)

+

Cytat:



Tryb zgodności ustawiasz następująco Uśmiech :
-klikasz prawym przyciskiem myszy na ,,ikonę"r , w tym przypadku na ikonę ,,Rockstar Games Social Club"
-Potem wybierasz właściwości
-Wchodzisz w zakładkę ,,zgodność"
-Wybierasz ,,Zgodność z Windows xx* "
-Klikasz na ,,zastosuj"
-Potem klikasz ,,OK"
-sprawdzasz czy działczy Uśmiech

*xx-  W zależności jaki Windows Wybierzesz, ja zalecam Windows 98 , bądź 2000/NT :D  Dlatego napisałem ,,xx" Język

A i nie musisz Tego Update instalować, ale jak chcesz to pobierz i zainstaluj, na pewno nie zaszkodzi Uśmiech

Bez efektu.

maciek3903 napisał:


Zainstaluj Frameworka 3.5. Mi pomogło


To nie jest taki łatwe, bo z frameworkiem mam ten sam problem...

Ściągnąłem sobie Frameworka 3.5 z strony Microsoftu.
Później chciałem go zainstalować, ale kiedy instalacje dobiegała końca wyskoczył taki błąd... identyczny jak z RGSC...
Nawet jak chciałem usunąć starsze wersje frameworka to też wyskakiwał ten błąd.

BŁĄD: http://img13(...)fdbv.png


WTF?
+ 0 -
do góry
tuningcross3 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 230 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 28.02.2009
dodano: 29.03.2009 11:50 #14
Już się robi,musisz ściągnąć łatkę do systemu.
Nazywa się:
Windows Installer (chyba 4.5)
+ 0 -
do góry
garrus Spec od wybuchów OFFLINE Apexi
Poziom: 20
Napisanych postów 4129 Aktywność na stronie 1387
Dołączył: 31.05.2008
dodano: 29.03.2009 12:00 #15

prawy PL napisał:


Już się robi,musisz ściągnąć łatkę do systemu.
Nazywa się:
Windows Installer (chyba 4.5)


Przypuścimy, że będzie działało to jak zainstaluje fw 3.5 to mam odinstalować 3.0 i 2.0?
+ 0 -
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.