reklama

Forum - GTA San Andreas - Uninstalacja modów Cleo

dawids Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 29 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.06.2008
dodano: 03.02.2009, 21:17 #1
Miałem wgranych jakieś 8 modów Cleo. Odinstalowałem GTA San Andreas, usunąłem folder Rockser Games/San Andreas. Zainstalowałem GTA SA ponownie a mody Cleo dalej są. Jak je usunąć?
+ 0 -
do góry
Polska Egzekutor OFFLINE Yakuza
Poziom: 18
Napisanych postów 9157 Aktywność na stronie 1019
Dołączył: 29.06.2006
dodano: 03.02.2009 21:42 #2
Usuń GTA i usuń folder gdzie miałeś zainstalowane GTA. A potem zainstaluj ponownie.
+ 0 -
do góry
dawids Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 29 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.06.2008
dodano: 04.02.2009 08:47 #3

Cytat:

Usuń GTA i usuń folder gdzie miałeś zainstalowane GTA. A potem zainstaluj ponownie.


A jak jest napisane w 1 poście? Przecież tak zrobiłem i nie pomogło Uśmiech
+ 0 -
do góry
Przemoc Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 149 Aktywność na stronie 828
Dołączył: 31.08.2008
dodano: 04.02.2009 08:54 #4

2dawid1 napisał:


A jak jest napisane w 1 poście? Przecież tak zrobiłem i nie pomogło Uśmiech

Dziwne... Jak usuniesz folder z GTA SA to cleo powinny się usunąć. Wejdź do folderu z GTA SA i zobacz czy masz tam folder CLEO, jak masz to go usuń.
+ 0 -
do góry
dawids Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 29 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.06.2008
dodano: 04.02.2009 11:49 #5
Nie właśnie nie ma go bo usunąłem cały ten folder a niektóre mody nadal pozostały a niektóre usunięte ;/.
+ 0 -
do góry
LukiSacz Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 19
Napisanych postów 718 Aktywność na stronie 1292
Dołączył: 27.10.2007
dodano: 04.02.2009 15:15 #6
Jeśli tego wcześniej nie robiłeś to po usunięciu GTA i katalogu przeczyść rejestr programem typu - RegCleaner albo EasyCleaner
+ 0 -
do góry
dawids Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 29 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.06.2008
dodano: 04.02.2009 16:17 #7
Okej spoko już wszystko gra. Spróbowałem na innym savie i chodziło ;p.
+ 0 -
do góry
Little_Jacoob Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 134 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 23.02.2009
dodano: 06.03.2009 21:11 #8
Temat do zamknięcia
+ 0 -
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.