reklama

Forum - GTA IV - Nie mogę usunąć ani uruchomić gry

Cirmius Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 290 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
dodano: 24.01.2009, 12:16 #1
Witam.
Gdy chcę usunąć GTA IV, wyskakuje mi coś takiego:
Error Code:-5005 : 0x80070002
Error Information:
>KernelKernelMedia.cpp (95)
>SetupNewsetup.cpp (851)
PAPP:Grand Theft Auto IV
PVENDOR:Rockstar Games (##ISD_STRING_WEBADDRESS##)
PGUID:579BA58C-F33D-4970-9953-B94B43768AC3
$15.0.0.498
@Windows XP Service Pack 3 (2600)
IE Version: 8.0.6001.18241

Natomiast gdy chce wlaczyc gre, wyskakuje mi raport bledow (wysylaj, nie wysylaj itd.)
Proszę o pomoc.
Prawdopodobnie powodem jest Przywracanie Systemu (pewien pan mi kazał tak zrobić, żeby "GTA się naprawiło" )
+ 0 -
do góry
Kane The Clown Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 532 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 14.12.2008
dodano: 24.01.2009 12:19 #2
Hmm podmieniales może jakies pliki ? Może to przez to ?
+ 0 -
do góry
Cirmius Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 290 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
dodano: 24.01.2009 12:21 #3
Nie, skądże.
Może dodatkowo wina, że po tym przywracaniu, była druga kopia GTA IV (Ale tam nie było wszystkich plików np. "uruchamiacza" GTA IV itd.). Usunąłem ją.
+ 0 -
do góry
max399 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 187 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 22.12.2008
dodano: 24.01.2009 15:32 #4
Zapewne chodzi o mnie... człowieku, hmm... po co robiłeś drugą kopie? Spróbuj zdefragmentować partycje, na którym jest GTA...
+ 0 -
do góry
Cirmius Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 290 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
dodano: 24.01.2009 16:02 #5
On przywracał pliki (przedtem robilem duzo reinstalek zeby gta normalnie chodzil) wiec dlatego pewnie jest kopia. Zaraz spróbuję z defragmentacją, nie pomyślałem ;P.
+ 0 -
do góry
max399 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 187 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 22.12.2008
dodano: 24.01.2009 16:10 #6
Jeśli podefragmentacji będzie to samo został reinstal systemu, też mogłeś troche myślec Uśmiech no i ja też :D
+ 0 -
do góry
Cirmius Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 290 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
dodano: 24.01.2009 17:17 #7
@Nie zadzialalo
Wiem, ze reinstal systemu, ale poprostu szkoda mi tego, ze te wszystkie dane strace, i jeszcze potem te 1,5 h instalowania sterownikow ;f .
+ 0 -
do góry
Wenon
Gość
dodano: 24.01.2009 17:39 #8
Albo inaczej, pobierz jakiś łatwy program do usuwania rejestrów systemu i usuń wszystko związane w nazwie z gta. Potem wejdź jeszcze do systemowej przeglądarki rejestru i przez szukajke znajdz rejestry związane z gta i pousuwaj. Potem usuń wszystkie pliki związane z gta 4 oprócz WINDOWS LIVE. Mi pomogło ;p

Jeśli ci się nie chce w to bawić albo boisz się, że coś sknocisz lub nie jesteś zaawansowanym użytkownikiem PC to do tego się nie zabieraj.
+ 0 -
do góry
Cirmius Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 290 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
dodano: 24.01.2009 20:11 #9
Heh, usunąłem już przed napisaniem tego tematu rejestr, ale też nie działa. Inne klucze to GTA: San Andreas, ale go nie usunę ; p . . .
+ 0 -
do góry
Wenon
Gość
dodano: 24.01.2009 20:15 #10

ZioMeczeK napisał:


Heh, usunąłem już przed napisaniem tego tematu rejestr, ale też nie działa. Inne klucze to GTA: San Andreas, ale go nie usunę ; p . . .


Aha no to jedyne co ci pozostaje to... hmmm    REINSTAL SYSTEMU!  :twisted:
+ 0 -
do góry
Cirmius Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 290 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
dodano: 25.01.2009 10:27 #11
Do tego się nie dopuszczę, dalej będe szukał jakiegoś sposobu ;P .
+ 0 -
do góry
Kane The Clown Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 532 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 14.12.2008
dodano: 25.01.2009 10:32 #12
A co złego jest w Formacie ? Zgrywasz pliki i wio. Na dodatek masz czysty komputerek Język
+ 0 -
do góry
Cirmius Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 290 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
dodano: 25.01.2009 13:37 #13
Chodzi głównie o to, że mi sie nie chce (xD), ale dobra, wiem co zrobić, temat do zamknięcia.
+ 0 -
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.