Home Facebook GTA Rockstar Games

CIEKAWOSTKA

[GTA IV] W plikach gry możemy znaleźć wzmiankę na temat Dodo. Awionetka niestety nie pojawiła się w finalnej wersji gry.

Forum - GTA IV - Nie mogę usunąć ani uruchomić gry

Cirmius Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 165 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
+ 0 - dodano: 24.01.2009, 12:16 #1
Witam.
Gdy chcę usunąć GTA IV, wyskakuje mi coś takiego:
Error Code:-5005 : 0x80070002
Error Information:
>KernelKernelMedia.cpp (95)
>SetupNewsetup.cpp (851)
PAPP:Grand Theft Auto IV
PVENDOR:Rockstar Games (##ISD_STRING_WEBADDRESS##)
PGUID:579BA58C-F33D-4970-9953-B94B43768AC3
$15.0.0.498
@Windows XP Service Pack 3 (2600)
IE Version: 8.0.6001.18241

Natomiast gdy chce wlaczyc gre, wyskakuje mi raport bledow (wysylaj, nie wysylaj itd.)
Proszę o pomoc.
Prawdopodobnie powodem jest Przywracanie Systemu (pewien pan mi kazał tak zrobić, żeby "GTA się naprawiło" )
do góry
Kane The Clown Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 209 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 14.12.2008
+ 0 - dodano: 24.01.2009 12:19 #2
Hmm podmieniales może jakies pliki ? Może to przez to ?
do góry
Cirmius Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 165 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
+ 0 - dodano: 24.01.2009 12:21 #3
Nie, skądże.
Może dodatkowo wina, że po tym przywracaniu, była druga kopia GTA IV (Ale tam nie było wszystkich plików np. "uruchamiacza" GTA IV itd.). Usunąłem ją.
do góry
max399 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 186 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 22.12.2008
+ 0 - dodano: 24.01.2009 15:32 #4
Zapewne chodzi o mnie... człowieku, hmm... po co robiłeś drugą kopie? Spróbuj zdefragmentować partycje, na którym jest GTA...
do góry
Cirmius Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 165 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
+ 0 - dodano: 24.01.2009 16:02 #5
On przywracał pliki (przedtem robilem duzo reinstalek zeby gta normalnie chodzil) wiec dlatego pewnie jest kopia. Zaraz spróbuję z defragmentacją, nie pomyślałem ;P.
do góry
max399 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 186 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 22.12.2008
+ 0 - dodano: 24.01.2009 16:10 #6
Jeśli podefragmentacji będzie to samo został reinstal systemu, też mogłeś troche myślec :) no i ja też :D
do góry
Cirmius Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 165 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
+ 0 - dodano: 24.01.2009 17:17 #7
@Nie zadzialalo
Wiem, ze reinstal systemu, ale poprostu szkoda mi tego, ze te wszystkie dane strace, i jeszcze potem te 1,5 h instalowania sterownikow ;f .
do góry
Wenon
Gość
+ 0 - dodano: 24.01.2009 17:39 #8
Albo inaczej, pobierz jakiś łatwy program do usuwania rejestrów systemu i usuń wszystko związane w nazwie z gta. Potem wejdź jeszcze do systemowej przeglądarki rejestru i przez szukajke znajdz rejestry związane z gta i pousuwaj. Potem usuń wszystkie pliki związane z gta 4 oprócz WINDOWS LIVE. Mi pomogło ;p

Jeśli ci się nie chce w to bawić albo boisz się, że coś sknocisz lub nie jesteś zaawansowanym użytkownikiem PC to do tego się nie zabieraj.
do góry
Cirmius Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 165 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
+ 0 - dodano: 24.01.2009 20:11 #9
Heh, usunąłem już przed napisaniem tego tematu rejestr, ale też nie działa. Inne klucze to GTA: San Andreas, ale go nie usunę ; p . . .
do góry
Wenon
Gość
+ 0 - dodano: 24.01.2009 20:15 #10

ZioMeczeK napisał:


Heh, usunąłem już przed napisaniem tego tematu rejestr, ale też nie działa. Inne klucze to GTA: San Andreas, ale go nie usunę ; p . . .


Aha no to jedyne co ci pozostaje to... hmmm    REINSTAL SYSTEMU!  :twisted:
do góry
Cirmius Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 165 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
+ 0 - dodano: 25.01.2009 10:27 #11
Do tego się nie dopuszczę, dalej będe szukał jakiegoś sposobu ;P .
do góry
Kane The Clown Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 209 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 14.12.2008
+ 0 - dodano: 25.01.2009 10:32 #12
A co złego jest w Formacie ? Zgrywasz pliki i wio. Na dodatek masz czysty komputerek :P
do góry
Cirmius Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 165 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 26.04.2008
+ 0 - dodano: 25.01.2009 13:37 #13
Chodzi głównie o to, że mi sie nie chce (xD), ale dobra, wiem co zrobić, temat do zamknięcia.
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.