reklama

Forum - GTA IV - FATAL ERROR WS10 - jak naprawić

GaduS Egzekutor OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 5265 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 23.02.2007
dodano: 01.01.2009, 14:10 #1
Cześć.
Mam sprawę co do IV-ki.
Zainstalowałem patcha i gdy włączam grę przez RGSC, pojawia się błąd WS10.
Jak naprawić, żeby tego błędu nie było? Jak cofnąć postęp instalacji?
+ 0 -
do góry
LaBt3c Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 20 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 27.12.2008
dodano: 01.01.2009 15:50 #2
Zainstaluj patcha drugi raz.
+ 0 -
do góry
bzikus Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 103 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.09.2008
dodano: 01.01.2009 15:55 #3
kup oryginalna gre :0
+ 0 -
do góry
LaBt3c Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 20 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 27.12.2008
dodano: 01.01.2009 17:10 #4

bzikus napisał:


kup oryginalna gre :0

Przecież ten błąd występuje w oryginałach.
+ 0 -
do góry
gilus140 Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 710 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 12.06.2008
dodano: 01.01.2009 17:56 #5

LaBt3c napisał:


Przecież ten błąd występuje w oryginałach.

W piratach też.
+ 0 -
do góry
WOYTAS_PRO Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 14 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 09.12.2008
dodano: 01.01.2009 17:56 #6
u mnie pomogło ponowne przeinstalowanie pacha
+ 0 -
do góry
GaduS Egzekutor OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 5265 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 23.02.2007
dodano: 01.01.2009 19:13 #7
Zainstalowanie ponownie patcha nic nie dało.
Teraz mam coś takiego:

GTA IV FATAL ERROR: XNetStartup failed
+ 0 -
do góry
WOYTAS_PRO Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 14 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 09.12.2008
dodano: 01.01.2009 23:21 #8
znalazłem coś takiego

http://zonaforo.meristation.com/foros/viewtopic.php?t=1207113&sid=b080dde2583a9014cb569d0ff85a4611

a dokładniej:

WS10
XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game


tylko tyle jestem w stanie zrobić w tym temacie  :?
+ 0 -
do góry
bzikus Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 103 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.09.2008
dodano: 02.01.2009 00:32 #9
errory najczesciej sa w piratach albo w zle zainstalowanej grze :0
+ 0 -
do góry
Daniello1993 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 123 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 09.09.2008
dodano: 04.01.2009 13:34 #10
Ja pier**** co za gówno po 3 reinstall-kach i gówno :x :o
a to WS10
+ 0 -
do góry
pawelosek Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 147 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
dodano: 04.01.2009 14:42 #11
Ten błąd WS10 to błąd launcher.exe. Powodem tego błędu jest crack od razora lub innych cracków. Jeżeli ci nie chodzi z crackiem to graj na płytce. Ja posiadam oryginalną grę GTA4 ale używam cracka z powodów jasnych (Szkoda płyty zawsze można ją później sprzedać). A jak ktoś nie wieży to podaje swój nick na multi pleyer.

Nick: pawelosek4

A jak to jeszcze nie wystarczający dowód to jutro wam wyśle zdjęcie opakowania gry oraz płyty i  będzie tam w środku pudełka kartka z moim nickiem na stronie tzw. pawelosek Uśmiech
+ 0 -
do góry
Daniello1993 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 123 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 09.09.2008
dodano: 04.01.2009 20:29 #12
to bez cracka się robi ,a teraz jeszcze płyta się zwaliła
:roll: ty się tak nie chwal ,bo wyglądasz na potencjalnego pirata
+ 0 -
do góry
kmisnik Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 236 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 04.07.2008
dodano: 20.02.2009 19:47 #13
musicie najpierw zainstalowac patxha v1 a póżniej v2 i będzie rybka
+ 0 -
do góry
matinox6 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 04.03.2010
dodano: 18.04.2010 10:37 #14
sam mam problem pozyczyłem koledze moją gta 4-ke ktury miał zepsute DVDodtwarzac  i gra niechce mi sie uruchamiac czy pacz pomoze :oops:
+ 0 -
do góry
Chester Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 86 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 27.06.2006
dodano: 18.04.2010 11:57 #15
Wywalcie spolszczenie i plik dsound.dll z folderu gta 4. Ponoć pomaga.
+ 0 -
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.