Home Facebook GTA Rockstar Games

CIEKAWOSTKA

[GTA SA] W plikach gry odnaleziony został kod odpowiadający za możliwość tuningu motocykli. Opcja ta niestety nie została wprowadzona do gry, choć na ulicach San Andreas możemy spotkać przerobione wersje tych samych modeli.

Forum - GTA IV - FATAL ERROR WS10 - jak naprawić

GaduS Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4320 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 23.02.2007
+ 0 - dodano: 01.01.2009, 14:10 #1
Cześć.
Mam sprawę co do IV-ki.
Zainstalowałem patcha i gdy włączam grę przez RGSC, pojawia się błąd WS10.
Jak naprawić, żeby tego błędu nie było? Jak cofnąć postęp instalacji?
do góry
LaBt3c Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 18 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 27.12.2008
+ 0 - dodano: 01.01.2009 15:50 #2
Zainstaluj patcha drugi raz.
do góry
bzikus Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 94 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.09.2008
+ 0 - dodano: 01.01.2009 15:55 #3
kup oryginalna gre :0
do góry
LaBt3c Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 18 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 27.12.2008
+ 0 - dodano: 01.01.2009 17:10 #4

bzikus napisał:


kup oryginalna gre :0

Przecież ten błąd występuje w oryginałach.
do góry
gilus140 Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 561 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 12.06.2008
+ 0 - dodano: 01.01.2009 17:56 #5

LaBt3c napisał:


Przecież ten błąd występuje w oryginałach.

W piratach też.
do góry
WOYTAS_PRO Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 14 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 09.12.2008
+ 0 - dodano: 01.01.2009 17:56 #6
u mnie pomogło ponowne przeinstalowanie pacha
do góry
GaduS Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4320 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 23.02.2007
+ 0 - dodano: 01.01.2009 19:13 #7
Zainstalowanie ponownie patcha nic nie dało.
Teraz mam coś takiego:

GTA IV FATAL ERROR: XNetStartup failed
do góry
WOYTAS_PRO Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 14 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 09.12.2008
+ 0 - dodano: 01.01.2009 23:21 #8
znalazłem coś takiego

http://zonaforo.meristation.com/foros/viewtopic.php?t=1207113&sid=b080dde2583a9014cb569d0ff85a4611

a dokładniej:

WS10
XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game


tylko tyle jestem w stanie zrobić w tym temacie  :?
do góry
bzikus Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 94 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.09.2008
+ 0 - dodano: 02.01.2009 00:32 #9
errory najczesciej sa w piratach albo w zle zainstalowanej grze :0
do góry
Daniello1993 Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 61 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 09.09.2008
+ 0 - dodano: 04.01.2009 13:34 #10
Ja pier**** co za gówno po 3 reinstall-kach i gówno :x :o
a to WS10
do góry
pawelosek Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 133 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
+ 0 - dodano: 04.01.2009 14:42 #11
Ten błąd WS10 to błąd launcher.exe. Powodem tego błędu jest crack od razora lub innych cracków. Jeżeli ci nie chodzi z crackiem to graj na płytce. Ja posiadam oryginalną grę GTA4 ale używam cracka z powodów jasnych (Szkoda płyty zawsze można ją później sprzedać). A jak ktoś nie wieży to podaje swój nick na multi pleyer.

Nick: pawelosek4

A jak to jeszcze nie wystarczający dowód to jutro wam wyśle zdjęcie opakowania gry oraz płyty i  będzie tam w środku pudełka kartka z moim nickiem na stronie tzw. pawelosek :)
do góry
Daniello1993 Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 61 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 09.09.2008
+ 0 - dodano: 04.01.2009 20:29 #12
to bez cracka się robi ,a teraz jeszcze płyta się zwaliła
:roll: ty się tak nie chwal ,bo wyglądasz na potencjalnego pirata
do góry
kmisnik Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 178 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 04.07.2008
+ 0 - dodano: 20.02.2009 19:47 #13
musicie najpierw zainstalowac patxha v1 a póżniej v2 i będzie rybka
do góry
matinox6 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 3 Aktywność na stronie 853
Dołączył: 04.03.2010
+ 0 - dodano: 18.04.2010 10:37 #14
sam mam problem pozyczyłem koledze moją gta 4-ke ktury miał zepsute DVDodtwarzac  i gra niechce mi sie uruchamiac czy pacz pomoze :oops:
do góry
Chester Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 59 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 27.06.2006
+ 0 - dodano: 18.04.2010 11:57 #15
Wywalcie spolszczenie i plik dsound.dll z folderu gta 4. Ponoć pomaga.
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.