reklama

Forum - GTA San Andreas - Gta sa nie włącza się

Ryder124 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 42 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 05.06.2008
dodano: 01.11.2008, 09:12 #1
Mam problem otóż jak chce włączyć gta sa to pojawia sie na chwile i znika , jak klikam w ikone to Mignie tak i się wyłącza , nie wiem co robić , mam mało modów- już nic bo Usunnięte zostały , nie wiem już co robić ... pomóżcie

tak na chwile mignie i sie wyłącza
+ 0 -
do góry
addi Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 154 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 10.11.2007
dodano: 01.11.2008 09:42 #2
reinstall gta powinien pomoc ( chyba że masz pi*ata )

Cytat:

wyłancza

btw, pisze się wyłącza ;p
+ 0 -
do góry
Ryder124 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 42 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 05.06.2008
dodano: 01.11.2008 10:06 #3
addi nie mam płyty do Gta sa , dlatego pytam się was co zrobić , (pożyczyłem kumplowi jeszcze nie oddał)
+ 0 -
do góry
addi Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 154 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 10.11.2007
dodano: 01.11.2008 18:11 #4
masz pirata czy nie ? ;p

Złamanie regulaminu 7a
Nie pytamy się o legalność oprogramowania/gry.
+ 0 -
do góry
rtc Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 21 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 25.01.2008
dodano: 02.11.2008 16:24 #5
ej co to znaczy ze mam za malo pamieci wirtualnej? to chodzi o ram? jka to mozliwe ze mam 1g ram i mi to wyskakuje w kilku grach w sa tez ( ale tylko czasami)
+ 0 -
do góry
Adiqs Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 956 Aktywność na stronie 871
Dołączył: 13.06.2007
dodano: 02.11.2008 16:57 #6
Kliknij na plik gta_sa.exe prawym, właściwości>zgodność ''uruchom ten program w trybie zgodności z windows 98''. Powinno pomóc.
+ 0 -
do góry
Cysq Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 148 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 03.02.2008
dodano: 02.11.2008 17:57 #7
Zainstaluj, dx 9.0c (najnowszy), zobacz najnowsze stery do karty graficznej, ew. reinstallnij grę.
+ 0 -
do góry
Ryder124 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 42 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 05.06.2008
dodano: 03.11.2008 06:28 #8
Dobra temat można lock , bo już rozwiązałem problem , dla tych co mają takie problemy to Usuńcie Savy , tylko że musze grać na 800x600 32x , bo jak chce zmienić inną rozdzielczość , czy co , to potem znowu nie moge wejść do Sa , i musze usuwać plik Gta_sa.set

dzięki za pomoc pozdro
+ 0 -
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.