Home Facebook GTA Rockstar Games

CIEKAWOSTKA

[GTA SA] W plikach gry odnaleziony został kod odpowiadający za możliwość tuningu motocykli. Opcja ta niestety nie została wprowadzona do gry, choć na ulicach San Andreas możemy spotkać przerobione wersje tych samych modeli.

Forum - GTA San Andreas - Gta sa nie włącza się

Ryder124 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 41 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 05.06.2008
+ 0 - dodano: 01.11.2008, 09:12 #1
Mam problem otóż jak chce włączyć gta sa to pojawia sie na chwile i znika , jak klikam w ikone to Mignie tak i się wyłącza , nie wiem co robić , mam mało modów- już nic bo Usunnięte zostały , nie wiem już co robić ... pomóżcie

tak na chwile mignie i sie wyłącza
do góry
addi Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 114 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 10.11.2007
+ 0 - dodano: 01.11.2008 09:42 #2
reinstall gta powinien pomoc ( chyba że masz pi*ata )

Cytat:

wyłancza

btw, pisze się wyłącza ;p
do góry
Ryder124 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 41 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 05.06.2008
+ 0 - dodano: 01.11.2008 10:06 #3
addi nie mam płyty do Gta sa , dlatego pytam się was co zrobić , (pożyczyłem kumplowi jeszcze nie oddał)
do góry
addi Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 114 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 10.11.2007
+ 0 - dodano: 01.11.2008 18:11 #4
masz pirata czy nie ? ;p

Złamanie regulaminu 7a
Nie pytamy się o legalność oprogramowania/gry.
do góry
rtc Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 13 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 25.01.2008
+ 0 - dodano: 02.11.2008 16:24 #5
ej co to znaczy ze mam za malo pamieci wirtualnej? to chodzi o ram? jka to mozliwe ze mam 1g ram i mi to wyskakuje w kilku grach w sa tez ( ale tylko czasami)
do góry
Adiqs Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 815 Aktywność na stronie 875
Dołączył: 13.06.2007
+ 0 - dodano: 02.11.2008 16:57 #6
Kliknij na plik gta_sa.exe prawym, właściwości>zgodność ''uruchom ten program w trybie zgodności z windows 98''. Powinno pomóc.
do góry
Cysq Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 75 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 03.02.2008
+ 0 - dodano: 02.11.2008 17:57 #7
Zainstaluj, dx 9.0c (najnowszy), zobacz najnowsze stery do karty graficznej, ew. reinstallnij grę.
do góry
Ryder124 Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 41 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 05.06.2008
+ 0 - dodano: 03.11.2008 06:28 #8
Dobra temat można lock , bo już rozwiązałem problem , dla tych co mają takie problemy to Usuńcie Savy , tylko że musze grać na 800x600 32x , bo jak chce zmienić inną rozdzielczość , czy co , to potem znowu nie moge wejść do Sa , i musze usuwać plik Gta_sa.set

dzięki za pomoc pozdro
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.