reklama

Forum - Ogólnie o GTA - Super MOD

Rasiak14 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 377 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 12.10.2008
dodano: 30.10.2008, 20:55 #1
Słyszałem że istnieje mod do GTA SA w którym dostępne są trzy miasta(a w zasadzie 2 i jeden stan)
-San Andreas
-Vice City
-Liberty City
Czy to prawda ????
A jeśli tak to mógłby ktoś podać linka albo chociaż powiedzieć gdzie to znaleźć???!!!!!
+ 0 -
do góry
Skorczan Gangster OFFLINE Leone
Poziom: 16
Napisanych postów 1898 Aktywność na stronie 860
Dołączył: 13.02.2008
dodano: 30.10.2008 21:04 #2
Źle słyszałeś, a nawet jeśli słyszałeś to byłoby to niemożliwe, bo GTA posiada limity. Jest jedynie GTA United, które "kasuje" stan San Andreas i daje Liberty City (z III) i Vice City.
Link do modu jest na GTAinside.com
+ 0 -
do góry
Rasiak14 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 377 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 12.10.2008
dodano: 30.10.2008 21:07 #3
GTA United mam ale szukałem czegoś lepszego....
A o jakich limitach mówisz????
+ 0 -
do góry
Skorczan Gangster OFFLINE Leone
Poziom: 16
Napisanych postów 1898 Aktywność na stronie 860
Dołączył: 13.02.2008
dodano: 30.10.2008 21:25 #4
Limitach związanych z ilością obiektów na mapie. Jeszcze nikomu nie udało się ich przekroczyć :?

@Jeśli to off-top to sorki.... śpię już xD
+ 0 -
do góry
Masny Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 496 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 02.08.2008
dodano: 30.10.2008 21:35 #5
Jest taki mod, ale do Gta vc . Nazywa sie state of liberty. Do Gta SA dopiero powstaje jego konwersją.
Ps. Autorzy tego modu chcą w przyszłości połączyć 50 stanów!
+ 0 -
do góry
Busta Spec od wybuchów OFFLINE Yakuza
Poziom: 16
Napisanych postów 3548 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 17.12.2006
dodano: 30.10.2008 23:14 #6
W gwoli wyjaśnienia rozmawiałem troche z liderem GTA United i już robią SA LC i VC w San Andreas, poczekajcie...
+ 0 -
do góry
Rasiak14 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 377 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 12.10.2008
dodano: 31.10.2008 07:45 #7
A długo jeszcze trzeba poczekać???
+ 0 -
do góry
DiX Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 1123 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 18.05.2008
dodano: 31.10.2008 09:07 #8
Tyle ile trzeba, cierpliwość to cnota... Po za tym będzie kiedy będzie, a na początku będzie beta, potem dopiero pełna...
+ 0 -
do góry
Immo Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 30 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 06.06.2008
dodano: 31.10.2008 10:12 #9
słyszałem o GTA United i podobno jest fajne ale ściągnę dopiero jak będzie z mapą San Andreas PS : a są misje w GTA United ??
+ 0 -
do góry
Masny Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 496 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 02.08.2008
dodano: 31.10.2008 11:33 #10
Nie, nie ma misji.
+ 0 -
do góry
RX Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 848 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 13.09.2008
dodano: 01.11.2008 18:34 #11
...A niby jak ludzie z GTA United przekroczyli limit obiektów?
Anyway, jeśli ich plan połączenia SA z VC i LC się powiedzie, czekają nas kolejne miesiące na multi.. Wystarczy, że pare osób dogra sobie moda, wtedy będzie ciekawie. : )
+ 0 -
do góry
Masny Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 496 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 02.08.2008
dodano: 02.11.2008 02:56 #12
Przecież juz dawno wyszedł SA limit adjuster. Jeszcze nie do końca stabilny, ale lepszy rydz niż nic :d
+ 0 -
do góry
zbo666 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 347 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 25.08.2008
dodano: 02.11.2008 07:44 #13
jest mod do VC gta state of liberty na www.moddb.com i masz tam wszystkie trzy miasta , ponoc z misjami (w wersji 50.0 masz SA )
+ 0 -
do góry
Rasiak14 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 377 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 12.10.2008
dodano: 02.11.2008 10:41 #14
Dzięki
+ 0 -
do góry
zbo666 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 347 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 25.08.2008
dodano: 02.11.2008 10:43 #15
spx a i sciagnij v. 50.0 i poszukaj do niego nowego exe
jak znajde dam linka inaczej mod nie bedzie dzialal
+ 0 -
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.