Home Facebook GTA Rockstar Games

CIEKAWOSTKA

[GTA IV] Jeśli spróbujemy zrobić telefonem zdjęcia ładnych dziewczyn na ulicy, kończy się to czasami komentarzem "Yeah, you will jerk off to it at home..."

Forum - GTA San Andreas - brak folderu GTA San Andreas User Files. Pomocy :C

djsmog Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 31.03.2008
+ 0 - dodano: 31.03.2008, 11:14 #1
Hej.

Mam Viste 32 bitowa i zainstalowalem sobie san andreas, a gdy chcialem wrzucic swojego save'a w ktorym zakonczylem w los santos to nie bylo folderu w dokumentach z save'ami, wchodzilem w gre zapisywalem nowe savy bo myslalem ze folder sie utworzy, ale tu nic, nie widu nie slychu :( szukalem w wyszukiwarce windosowskiej i tez nic, nie ma :( pomocy :(
do góry
dave. Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 1808 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.01.2008
+ 0 - dodano: 31.03.2008 16:05 #2

Cytat:

Mam Viste

San Andreas nei było projektowane pod to dziadostwo !!
Poza tym ten problem był już poruszany. Folder znajduje sie na partycji C ponieważ Vista ( czyli szajs ) go tam tworzy. Użyj windosowskiej szukajki i wpisz w niej san andreas user files wybierając typ "pliki lub foldery"
do góry
Sizzao Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 160 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 07.01.2007
+ 0 - dodano: 31.03.2008 16:11 #3
Też miałem ten problem, nawet ostatnio pytałem się na forum co może być tego przyczyną. Też mam oprogramowanie Vista. Folderu poszukaj w dokumentach publicznych, bo w swoich dokumentach go nie znajdziesz.
do góry
djsmog Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 31.03.2008
+ 0 - dodano: 01.04.2008 12:50 #4
patrzylem, szukalem i pisalem ze szukalem w wyszukiwarce i nie ma, a save'y mi zapisuje, i wczytuje wiec ten folder gdzies musi byc :(

i mam jedne pytanie, czy San Andreas pojdzie na Windows XP 64 bitowym?
do góry
Feroci Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 3592 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 22.10.2005
+ 0 - dodano: 01.04.2008 12:57 #5

djsmog napisał:


patrzylem, szukalem i pisalem ze szukalem w wyszukiwarce i nie ma, a save'y mi zapisuje, i wczytuje wiec ten folder gdzies musi byc :(


Wpisz w wyszukiwarce "gta_sa.set" lub "GTASAsf1.b" (bez " oczywiście) i w opcjach ustaw na wszelki wypadek, aby szukał też w plikach ukrytych...
do góry
kemot
Gość
+ 0 - dodano: 01.04.2008 13:25 #6

Cytat:

Wpisz w wyszukiwarce "gta_sa.set" lub "GTASAsf1.b" (bez " oczywiście) i w opcjach ustaw na wszelki wypadek, aby szukał też w plikach ukrytych...


Jak to nie pomoże to po prostu stwórz ten folder samemu w Moich dokumentach, w atrybutach ustaw "tylko do odczytu" i powinno być ok.
do góry
djsmog Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 31.03.2008
+ 0 - dodano: 01.04.2008 22:36 #7
dzieki chlopaki za pomoc, a problem byl taki ze mi tego folderu nie utworzylo a save'y z gry zapisywalo do folderu data :| dziwne
do góry
PolskiRosjanin Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 2
Napisanych postów 2 Aktywność na stronie 23
Dołączył: 26.07.2017
+ 0 - dodano: 11.10.2017 21:21 #8
Witam też miałem taki problem, to samo co założyciel tematu xD Ja mam GTA SA ze Steam i że nie potrafię przejść tej misji cholery o Cesarze od Sweet'a to się wkurzyłem i ściągnąłem se save od jednego Usera z tej strony. I patrze - User Files mi utworzyło ale kurcze myślę: "GDZIE DO CHOLERY SĄ SAVE'Y?!". Czytam tutaj i patrze do folderu data a tu se się zapisały gnojacze xD.
do góry
Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.