reklama

Forum - GTA San Andreas - Jak latać hydra

Kamik Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 29 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 20.02.2005
dodano: 14.07.2005, 17:14 #1
Jak latać hydrą bo u mnie lata jak helikopter a chcem rzeby latała jak samolot
+ 0 -
do góry
Karlik Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 15 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 14.07.2005
dodano: 14.07.2005 17:30 #2
najlepiej hydrą latać na myszce
+ 0 -
do góry
Kamik Kierowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 29 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 20.02.2005
dodano: 14.07.2005 17:49 #3
ale jakimi klwiszami sie leci do przodu
+ 0 -
do góry
Ikar Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 21
Napisanych postów 190 Aktywność na stronie 1706
Dołączył: 28.06.2005
dodano: 14.07.2005 21:04 #4
do przodu 8 na numeryczne ażeby potem powrócić do startu pionowego to 2. tylko najpierw schowaj podwozie.

Rakiety namierza się spacją.
+ 0 -
do góry
dlugiz Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 21 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 06.07.2005
dodano: 14.07.2005 21:52 #5
A jak już namierzyłem cel i chce zmienić na inny stojący obok to się da? Tylko tego jeszcze nie wiem o hydrze Mrugnięcie .
+ 0 -
do góry
przemo01 Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 548 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 07.07.2005
dodano: 14.07.2005 22:00 #6
ten co namierzyłes to w niego musisz strzelić (lub nie) ale nie da sie zmienić cela :wink:
+ 0 -
do góry
=Skorpio= Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 144 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 30.06.2005
dodano: 14.07.2005 22:01 #7

Cytat:

A jak już namierzyłem cel i chce zmienić na inny stojący obok to się da?




Komputer sam ci namierza :twisted:
+ 0 -
do góry
dlugiz Świeżak OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 21 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 06.07.2005
dodano: 14.07.2005 22:08 #8
No to wiem, że sam namierza, ale namierza najbliższy cel, i załóżmy, że są dwa samochody, ale ja chcę trafić w ten dalszy, to komputer namierzy mi bliższy, i jak zrobić, żeby namierzanie się przestawiło na ten drugi? Język
+ 0 -
do góry
=Skorpio= Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 144 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 30.06.2005
dodano: 14.07.2005 22:26 #9
To raczej poproś kmputer Uśmiech A tak na poważnie to może lepiej puścić te dwie rakiety zwykle bez namierzania Język bo innego sposobu nie widze
+ 0 -
do góry
Michcio Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 555 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 28.11.2004
dodano: 14.07.2005 22:33 #10
http://gtasite.net/faq.php?topic=38#faq110
+ 0 -
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.