reklama

Forum - GTA San Andreas - Jak wejść na serwer itp.

czarek_2 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
dodano: 03.09.2007, 21:50 #1
Zainstalowałem sobie SA:MP chciałbym sie dowiedzieć jak wejść i dodać serwer  :?:
proszę o szczegółową instrukcje  :roll:
+ 0 -
do góry
czarek_2 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
dodano: 03.09.2007 22:06 #2
robie connect wszystko ładnie pięknie się ładuje i nagle zamiast gry pokazuje sie czarny ekran mam laga i musze walic reset
+ 0 -
do góry
pasiek Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 92 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 22.08.2007
dodano: 03.09.2007 22:39 #3
moze zacznijmy jakiego masz kompa i jakie łacze??
+ 0 -
do góry
czarek_2 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
dodano: 04.09.2007 07:21 #4
Amd Athlon(tm) XP 1800+
1.53 GHz
512 MB ram
Nvidia GeForce2 MX/MX 400
internet 512 Vectra
+ 0 -
do góry
kox123 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 448 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 14.06.2007
dodano: 04.09.2007 07:30 #5
eee karta graficzna troche.. stara
neta masz szybkiego ja mam 256 i mi działa bez problemu moze czasami coś skoczy
+ 0 -
do góry
czarek_2 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
dodano: 04.09.2007 08:25 #6
ale gta chodzi z ta kartą nawet sie nie zacina
a jak chce zagrac przez neta to gdy gra sie załaduje jest czarny ekran i pokazuje sie okienko:
GTA:SA:MP:gta_sa.exe - Fatalne zakończenie aplikacji
internal error: 23533355

dodam jeszcze ze mam moda Shehrozs GT

Edit:
Wyinstalowałem GTA SA wraz z modem i zainstalowałem SA:MP 0.1 i wszystko gra  Uśmiech
+ 0 -
do góry
Kolca Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.06.2008
dodano: 25.06.2008 11:30 #7
Mam Orginalne GTA SA i zainstalowalem sa mp 2.2 wkladam plyte i naciskam connet i mi sie zwykle gta sa wlancza prosze o pomoc albo pisac pod gg 8941605
+ 0 -
do góry
Feroci Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 4718 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 22.10.2005
dodano: 25.06.2008 11:59 #8

Cytat:

Wrzesień 04, 2007


Patrz na datę ostatniej wiadomości i używaj opcji szukaj nie tylko na tym forum, ale i na google...

Następnym razem ostrzeżenie
+ 0 -
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.