Home Fanpage GTASite Rockstar Games

CIEKAWOSTKA

[GTA SA] W plikach gry odnaleziony został kod odpowiadający za możliwość tuningu motocykli. Opcja ta niestety nie została wprowadzona do gry, choć na ulicach San Andreas możemy spotkać przerobione wersje tych samych modeli.

Forum - GTA San Andreas - Jak wejść na serwer itp.

czarek_2 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
+ 0 - dodano: 03.09.2007, 21:50 #1
Zainstalowałem sobie SA:MP chciałbym sie dowiedzieć jak wejść i dodać serwer  ?
proszę o szczegółową instrukcje  :roll:
do góry
czarek_2 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
+ 0 - dodano: 03.09.2007 22:06 #2
robie connect wszystko ładnie pięknie się ładuje i nagle zamiast gry pokazuje sie czarny ekran mam laga i musze walic reset
do góry
pasiek Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 59 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 22.08.2007
+ 0 - dodano: 03.09.2007 22:39 #3
moze zacznijmy jakiego masz kompa i jakie łacze??
do góry
czarek_2 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
+ 0 - dodano: 04.09.2007 07:21 #4
Amd Athlon(tm) XP 1800+
1.53 GHz
512 MB ram
Nvidia GeForce2 MX/MX 400
internet 512 Vectra
do góry
kox123 Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 292 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 14.06.2007
+ 0 - dodano: 04.09.2007 07:30 #5
eee karta graficzna troche.. stara
neta masz szybkiego ja mam 256 i mi działa bez problemu moze czasami coś skoczy
do góry
czarek_2 Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 8 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 16.08.2007
+ 0 - dodano: 04.09.2007 08:25 #6
ale gta chodzi z ta kartą nawet sie nie zacina
a jak chce zagrac przez neta to gdy gra sie załaduje jest czarny ekran i pokazuje sie okienko:
GTA:SA:MP:gta_sa.exe - Fatalne zakończenie aplikacji
internal error: 23533355

dodam jeszcze ze mam moda Shehrozs GT

Edit:
Wyinstalowałem GTA SA wraz z modem i zainstalowałem SA:MP 0.1 i wszystko gra  :)
do góry
Kolca Nowicjusz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 7 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.06.2008
+ 0 - dodano: 25.06.2008 11:30 #7
Mam Orginalne GTA SA i zainstalowalem sa mp 2.2 wkladam plyte i naciskam connet i mi sie zwykle gta sa wlancza prosze o pomoc albo pisac pod gg 8941605
do góry
Feroci Spec od wybuchów OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 3592 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 22.10.2005
+ 0 - dodano: 25.06.2008 11:59 #8

Cytat:

Wrzesień 04, 2007


Patrz na datę ostatniej wiadomości i używaj opcji szukaj nie tylko na tym forum, ale i na google...

Następnym razem ostrzeżenie
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.