reklama

Forum - GTA San Andreas - Sa:mp i mody

Andrzej_wj
Gość
dodano: 06.12.2006, 07:54 #1
panowie, czy sa:mp bedzie działać poprawnie jak bedzie sie miało podmienione niektóre samochody?
+ 0 -
do góry
Vinci Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 55 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 01.11.2006
dodano: 06.12.2006 09:31 #2
Tak będzie działać :!: :!:
+ 0 -
do góry
kokus Gangster OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 2328 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 05.02.2006
dodano: 06.12.2006 13:05 #3
+ nie modyfikuj parametrów samochodu...bo może nie działać.Po każdym wrzuconym aucie zrób kopię bezpieczeństwa Język
+ 0 -
do góry
Pecet Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 201 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.12.2005
dodano: 06.12.2006 13:44 #4
Nie radzę modyfikować samochodów i grać... Całkowicie zmienia się fizyka auta, bo handling jest ten sam, a konstrukcja samochodu inna niz oryginalna. Dlatego możesz zostać zbanowany z niektórych serwerów, mogą cię wyśmiać...
+ 0 -
do góry
dvd Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 866 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 13.08.2005
dodano: 06.12.2006 14:56 #5
Nie które mody tylko można wgrać jak np. spolszczenie, licznik. Ja osobiście nie radze Szeroki uśmiech
+ 0 -
do góry
black_jack
Gość
dodano: 06.12.2006 15:51 #6
a to wogule można tak sobie zmieniać

bo to przecież jak cheaty!!
+ 0 -
do góry
Mike_PL Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 300 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 21.08.2006
dodano: 06.12.2006 15:52 #7
Tak, spolszczenie i licznik można, ale samochody to do maksymalnie 5, bo potem będziesz miał także problemy z grafiką tak jak ja :/ Więc nie radzę instalować samochodów.
+ 0 -
do góry
dvd Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 866 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 13.08.2005
dodano: 06.12.2006 16:59 #8
LEGOLAS[pl] mody np.: samochody, spolszczenie, liczniki, ubrania, tatuaże i inne to nie cheaty. :!: Szeroki uśmiech Tylko zmienione oryginalne pliki. Ale i tak na serwerze nie będą działać jeżeli podrasujesz sobie prędkość samochodu. Szeroki uśmiech Każdy by musiał mieć taki plik jak ty. Chodzi mi o właściwości. Szeroki uśmiech
+ 0 -
do góry
lukkkkkkkkkk Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 832 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 25.10.2006
dodano: 06.12.2006 18:27 #9
ja żeby grać w SA MP musiałem wywalić wszystkie mody tzn na wyłączanie i włączanie auta i włożyć całą kopię zapasową
+ 0 -
do góry
dvd Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 866 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 13.08.2005
dodano: 06.12.2006 21:26 #10
No może wszystkie nie ale te co się zmienia parametry. Samochody i samoloty coś w tym stylu. Szeroki uśmiech
+ 0 -
do góry
Goliatz Ochroniarz OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 85 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 03.11.2006
dodano: 07.12.2006 15:00 #11
Ja bym nie radził owszem będzie działać ale mogą być błędy ;/ dlatego ja nie instaluje żadnych pojazdów Mrugnięcie
+ 0 -
do góry
Creative Zwiadowca OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 519 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 05.02.2006
dodano: 07.12.2006 17:02 #12
Ja generalnie nie mam problemow bo nie wgrywam innych modeli pojazdów a bawie się samym plikiem handling.cfg np moj nrg-500 ma wyciągać 700 km/h a normalnie jezdzi w sa-mp a superszybko w single
+ 0 -
do góry
Pazur_PL Kieszonkowiec OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 427 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 10.07.2006
dodano: 07.12.2006 17:11 #13
jak w gram w OFP przez neta to do niektórych serv trza mieć mody

i np. jak w sa-mp bym dał kumplom linki do modów i wszyscy byśmy se zainstalowali i wszedli np. na mojego serv to by działało dobrze ?
+ 0 -
do góry
Pecet Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 201 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 24.12.2005
dodano: 08.12.2006 14:51 #14
Wtedy oczywiście że każdy widziałby ten sam samochód, może nawet tuningowane części...
+ 0 -
do góry
rafalekk10011 Księgowy OFFLINE Czytelnik
Poziom: 16
Napisanych postów 206 Aktywność na stronie 820
Dołączył: 19.10.2006
dodano: 08.12.2006 14:56 #15
hmm ... Chyba nie można, ale warto sprubować, ale lepiej zrobić kopie Mrugnięcie

Pozdro !!!!! 8)
+ 0 -
do góry

Temat zamknięty

Przeglądają temat

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.